Ouderwetse rits biedt nieuwe oplossing

Innovatie houdt oortjes uit de knoop

Het probleem ‘oortjes in de knoop’ is bij veel mensen een bekend fenomeen. Een innovatieve oplossing maakt nu definitief een einde aan deze irritatie: een stijlvolle en tegelijk simpele uitvinding van een geïntegreerde ritssluiting in het oortjessysteem.

Voor € 14,99 is elke muziekliefhebber van het probleem verlost en zijn de oordopjes ‘always ready to play when you are’. De oortjes zijn voorzien van een microfoon en de in-ear stereoluidsprekers zorgen voor een superieure geluidskwaliteit en een rijke Bass. Daarnaast is er gedacht aan het draagcomfort, met de bijgeleverde siliconen oortjes in de verschillende maten S/M/L zorgt ZIP UP ervoor dat iedereen de oortjes met plezier kan dragen. De ZIP UP earphones zijn online verkrijgbaar via www.zipupearphones.com.

Px187NzUwNjI1LTItMTc1NTkyMDQ1NA==

De oprichters van ZIP UP zijn tweedejaars Trade Management Asia studenten aan de Hoge Economische School te Amsterdam. Koen Goudriaan en Fleur Eggink zijn overtuigd van de functionaliteit van het bedrijf en erop gefocust ZIP UP uit te laten groeien tot een waar begrip. Met als slogan ‘Zip away your problems’ vertaalt ZIP UP de kernwaarde van het product.
Px187NzUwNjI1LTAtMjAwNDU3NTU=

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *