Earebel Hoofdband met ingebouwde bluetooth koptelefoon

Earebel is Performance Sport Headband met geïntegreerde Bluetooth-hoofdtelefoon voor de actieve sporter. Je kent het vast wel, van die oortjes die tijdens het sporten uit je oor vallen. Met deze Earebel Headband luister je onderweg geheel zonder storende beugel of kabel naar je favoriete muziek. Door de open constructie wordt geluid uit het verkeer goed doorgegeven.

Met de hoofdband combineer je een briljant geluid met een mooi vormgegeven functionele hoofdband. De koptelefoon is direct in de hoofdband verwerkt en maakt via een bluetooth verbinding contact met je smartphone en dat is super eenvoudig ook. Je hoeft enkel het apparaat aan te zetten en via de bluetooth instellingen van je telefoon te verbinden.  Via zogenoemde softtouch buttons kun je als je de hoofdband op hebt een track stoppen of skipen en daarnaast kun je ook gewoon je telefoongesprekken opnemen en ophangen.

Een paar weken geleden kreeg ik de Earebel performance headband vrijblijvend opgestuurd om te testen. Op het eerste gezicht voelt het vreemd aan om zo’n hoofdband op te zetten maar ik merkte al snel dat hij comfortable om je hoofd zit. Ook de bluetooth oortjes zitten op zijn plek, niet direct want je moet de eerste paar keer wel even goed testen hoe je deze comfortable en snel op de juiste positie zet.

Vooral bij buiten workouts is het fijn als je geen oortjes in hebt want die vallen toch snel uit tijdens bijvoorbeeld planken of andere oefening. Op dat soort momenten merk je meteen dat hij goed zijn werk doet.

Extra voordeel van de hoofdband is dat je de bluetooth speaker eenvoudig kunt verwijderen voor je hem in de was gooit. Daarnaast vind ik het fijn dat je je oren niet geheel afsluit van de buitenwereld en hoor je toch nog wat er om je heen gebeurt. Vooral omdat ik regelmatig buiten hardloop is dit fijn aangezien je dan wel een auto of scooter aan hoort komen.

De prijs van de Earebel headband is voor € 69,90 op de website beschikbaar in diverse kleuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *