Polar introduceert nieuw GPS-sporthorloge met activity tracker

De Polar M400 brengt stijl, resultaat en comfort samen. Het is een unieke combinatie van een sportief design, geïntegreerde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, plus 24/7 activiteitsmeting.

Polar kondigt vandaag haar nieuwste GPS-sporthorloge aan. De nieuwe Polar M400, met ingebouwde GPS en activity tracker, is ontwikkeld voor mensen die een actief leven leiden en veel buiten trainen. Het is de perfecte trainingspartner voor urban en trail runners die hun grenzen willen verleggen en van een uitdaging houden.

De M400 combineert het beste van GPS en 24/7 activiteitsmeting met geavanceerde sporttechnologie met behulpvan Bluetooth Smart. Met zijn lichte, compacte design en moderne look geeft hij stijl aan elke outfit, tijdens en buiten trainingssessies. Hij is verkrijgbaar in het wit en zwart en past bij zowel heren als dames. De M400 is volledig waterbestendig, en met zijn hoge resolutie en hoog contrast display is hij ideaal voor outdoor trainingen, in alle weersomstandigheden.

RUN_Urban_Male-6_HiRes_RGB_Expires_Sep-2017

24/7 activiteitsmeting

De M400 helpt je het effect van je dagelijkse keuzes te begrijpen en laat je zien hoe elke kleine verandering het verschil kan maken. Hij houdt 24/7 je dagelijkse activiteit en je slaapduur- en kwaliteit in de gaten. Naast het bijhouden van de afgelegde afstand, verbrande calorieën, het aantal stappen en de status van het behalen van je activiteitendoel, waarschuwt hij je ook wanneer het tijd is om te staan en te bewegen om langere periodes van inactiviteit te onderbreken.

Vele geavanceerde trainingsfuncties

Naast de vele activity tracking mogelijkheden, heeft de M400 een tal van opties en unieke Smart Coaching functie som je training te verbeteren en doelen te behalen. De M400 registreert je snelheid, tempo, afstand, route en hoogte met de ingebouwde GPS-ontvanger. Tijdens je training begeleidt hij je om je doelen, die je eerder hebt ingesteld, te behalen en aan het einde van elke trainingssessie toont hij het effect van je training, zodat je weet wat je hebt bereikt. Ook kun je gerust nieuwe routes proberen: met de Back-to-Start functie brengt hij je altijd weer terug naar huis via de kortst mogelijke route.

Verbeter persoonlijke records

De M400 houdt je persoonlijke records bij en laat weten wanneer je een record hebt verbroken. Zo daag je jezelf continu uit en blijf je gemotiveerd. Ook beschikt de M400 over een eindtijdvoorspelling en voorspelt hij tijdens je run de verwachte eindtijd op basis van je snelheid/tempo. Hardlopers zullen blij zijn met de Running Index functie. Deze functie berekent hoe je loopprestatie zich ontwikkelt na verloop van tijd op basis van je hartslag en snelheid.

Gratis mobiele app en webservice

Alle trainingsgegevens worden automatisch en draadloos gesynchroniseerd – via Bluetooth Smart – naar de mobiele app Polar Flow op je smartphone en de webservice Polar Flow, waar al je afgeronde en aankomende trainingen worden weergegeven in je trainingsdagboek. Met de Polar Flow app en webservice plan en analyseer je elk detail van je dagelijkse activiteit, je slaappatroon en je training. Deze fraai vormgegeven, online tool helpt je een beter inzicht in je dagelijkse activiteit en trainingsprestaties te krijgen.

M400_system_image_v2_ORIGINAL_NLDe Polar M400 is medio oktober 2014 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 159,95 of € 199,95 inclusief de H7 Bluetooth Smart hartslagsensor. Binnenkort gaan wij deze natuurlijk uitvoering voor jullie testen.

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *