Polar Loop activity tracker

Een slimme, stijlvolle activity tracker die je 7 dagen per week, 24 uur per dag draagt – naar je werk, naar de stad, in bed en zelfs tijdens het zwemmen

Polar introduceert Polar Loop: een stijlvolle activity tracker in de vorm van een armband die al je dagelijkse lichaamsbeweging, je hartslag én je slaappatroon meet. Polar Loop, samen met de webservice en app, stimuleert je om meer te bewegen en gezonder te leven en maakt inzichtelijk dat kleine veranderingen, zoals het nemen van de trap in plaats van de lift, zorgen voor een actievere levensstijl.

polar_loop_home_animation

Polar Loop houdt bij hoeveel stappen je neemt, hoe lang je zit, staat of loopt, hoeveel calorieën je verbrand en wat de status is van het behalen van je dagelijkse doel. Hij meet ’s nachts zelfs hoe lang je hebt geslapen en laat zien hoe vaak en hoe laat je wakker bent geweest. Polar Loop houdt niet alleen alles bij, hij geeft je ook opties met welke activiteit je aan je dagelijkse beweging komt. Hij laat zien dat je bijvoorbeeld 30 minuten kunt gaan hardlopen, 60 minuten kunt gaan wandelen of een aantal uur kan schoonmaken om je doel te behalen.

Stijlvol design
Polar Loop is niet alleen een slimme activity tracker, hij is ook zeer stijlvol. Loop is voorzien van een elegant rood LED display in een rubberen polsband met een roestvrij stalen gesp. Je scrolt door het menu door de touch knop aan te raken. De armband kan eenvoudig op maat gemaakt worden.

Zeer nauwkeurig
Uniek is dat Polar Loop 5 verschillende niveaus van activiteit meet, zodat hij onderscheid kan maken tussen bijvoorbeeld wandelen en hardlopen. Alleen de Polar Loop meet de fysieke activiteiten zo nauwkeurig en vergelijkt de resultaten met wereldwijd erkende richtlijnen voor lichaamsbeweging van de World Health Organization.

Koppel de Polar H6 of H7 hartslagsensor aan je Polar Loop om hartslaggegevens te ontvangen en exact te weten hoeveel calorieën je hebt verbrand. Je hoeft alleen de borstband om te doen en de Polar Loop naar je borstband te brengen. Tik op de touch knop om de registratie te starten.

Unieke Smart Coaching functie: EnergyPointer
Wat is nou mooier dan tijdens je training precies weten wanneer je vet verbrand of je je conditie verbetert? De unieke Smart Coaching functie EnergyPointer geeft tijdens je training direct op het display van de Polar Loop weer wat het effect is van je training: vetverbranding (fat) of conditieverbetering (fitness). Zo behaal je snel je doel als je bijvoorbeeld wilt afvallen.

Polar Flow app en webservice
Je activiteitsgegevens draag je eenvoudig over naar de nieuwe, gratis webservice Polar Flow. In de webservice zie je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse samenvattingen van je activiteiten. Ook geeft Polar Flow slimme begeleiding hoe je je gezondheid op lange termijn kan verbeteren door het maken van kleine veranderingen in je dagelijkse activiteiten. Zowel de app als de webservice geven een waarschuwing als je te lang zit om te voorkomen dat je een te lange periode achter elkaar zit.
Met de gratis Polar Flow app voor de iPhone houd je altijd en overal je voortgang bij. Een Android versie van de app zal begin 2014 beschikbaar zijn.

ny81265-b
Polar Loop is vanaf januari 2014 verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 89,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *