PUMA lanceert innovatieve running app

PUMATRAC heeft bijna geen data nodig om tot deze inzichten te komen, wat een duidelijk onderscheidende factor is ten opzichte van bestaande apps. PUMATRAC gebruikt voornamelijk beschikbare data over specifieke omgevingsfactoren zoals: maanstand, weer, locatie, hoogte, muziek playlist, tijd van de dag, dag van de week, seizoen en social media activiteiten.

Het is nooit ideaal om met slechte weersomstandigheden te rennen, maar stel dat je wist dat je dan juist sneller loopt? PUMATRAC laat weten of je bijvoorbeeld sneller loopt in de regen, of langer loopt als je naar hiphop luistert. “Blijf van je snooze knop af, je gemiddelde snelheid ligt hoger in de ochtend” is een voorbeeld van een inzicht dat de loper kan ontvangen.

Als je klaar bent met je workout, laat PUMATRAC zien wat je score is; een overzicht van de afstand, persoonlijke inzichten, het weer en het moment van de dag dat je ging lopen. Deze inzichten kunnen worden gedeeld met vrienden en andere hardlopers in de regio.

Naast het delen van scores, kunnen PUMATRAC gebruikers hun hardlooproutes delen en zo steeds nieuwe routes ontdekken. Als je op reis bent, kan de GPS functie van de app je helpen met het vinden van de leukste looproutes op je vakantielocatie.

Lopers krijgen ook inzichten in hun persoonlijke loopstijl en kunnen dat direct met vrienden delen via social media. PUMATRAC denkt altijd na over een volgende stap en daagt je met gebruik van de inzichten uit om je hardlooproutine te verbeteren. PUMATRAC bevat ook de meer traditionele functies zoals: afstand, GPS, verbrande calorieën, geïntegreerde playlist en een overzicht van alle loopprestaties. “PUMATRAC integreert data naadloos om zo gepersonaliseerde, actiegerichte inzichten te bieden”, zegt Karin Baust, Business Unit Manager-Running, Training, Fitness. “We werken hard om lopers te inspireren en PUMATRAC is daar een goed voorbeeld van; de app is zeer gebruiksvriendelijk en de eerste in zijn soort die zoveel bruikbare informatie geeft om je loopprestaties te kunnen verbeteren en dat alles op de unieke PUMA manier.”

E-store integratie maakt het mogelijk voor PUMATRAC gebruikers om de nieuwste hardloopproducten van PUMA te bekijken en meteen te zien waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Met de nieuwste outfit aan, nieuwe hardlooproutes en inspiratie in je handpalm, houdt niets jou toch nog tegen?

PUMATRAC kan worden gedownload in de iTunes app store vanaf vandaag. Klik hier 

109385-850c4ed6-abde-4d00-8a2a-e22cd5df4b07-pumatrac_1-original-1380703715 109386-e001da68-25e5-4cf8-a981-21f225e45334-pumatrac_2-original-1380703715

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *