Review: Asics Motion Muscle Support-Kleding

Afgelopen week krijg ik de kans om de nieuwe collectie van ASICS te testen, namelijk de nieuwe innovatie Motion Muscle Support-collectie. Een collectie speciaal ontworpen met het oog op stabilisatie en ondersteuning van de spieren. De collectie bestaat uit een longsleeve, t-shirt, tight, compressiekousen en kuitbeschermers.

Centraal in de nieuwe collectie staan de op belangrijke plaatsen, zoals de rug, quadriceps, kuiten en romp – strategische aangebrachte compressiepanelen die zorgen voor meer ondersteuning van de spieren en een beter houding. De compressietechnologie stimuleert een gezonde bloedsomloop en zorgt zo voor sneller herstel na een inspanning. Dat willen wij allemaal toch?

Bij het aantrekken van de tight merkte ik meteen dat deze strakker zit dan normaal, maar totaal niet vervelend. Door de compressiepanelen in de tight voel je meteen de extra ondersteuning bij je kuiten, quadriceps en rug. Tijdens mijn run heb ik zoals verwacht minder last van de impact van de schokbelasting. Door de Motion Muscle Support Tight herstel ik sneller en kan ik nog vaker gaan hardlopen dan 3 x per week.

De ASICS Motion Muscle Support collectie ligt vanaf deze maand in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *