Review: Jabra Sport + Bluetooth Headset

Voordat ik ga hardlopen ben ik eerst 5 minuten bezig om de draadjes van mijn headset uit elkaar te halen. Ik ben vast niet de enige toch? Het is voor mij erg belangrijk om tijdens mijn runs te kunnen genieten van de Urban Runners playlisten. Het werkt namelijk voor mij extra motiverend om met muziek op te lopen. Volgens Costas Karageorghis, auteur van Inside Sport Psychology, kan de juiste muziek ervoor zorgen dat je harder en sneller zal lopen.

Er zijn wel 100 verschillende headsets op de markt, maar welke is nou de beste? Daarom ging ik op onderzoek uit en kwam de draadloze headset van Jabra Sport tegen. Vandaag kreeg ik de kans om de Jabra Sport + Bluetooth Headset te testen. Een perfecte trainingspartner als je graag met muziek in je oren traint.

Yeah, eindelijk een draadloze headset. Geen gevecht meer met draadjes. Binnen een paar seconden heb ik al verbinding met mijn iPhone. De oordopjes passen perfect in mijn oren, stel een Urban Runners playlist in en Ready-Set-Go. Wat mij al meteen opvalt is dat het geluid van hoge kwaliteit is. Tijdens mijn run heb ik geen last van uitvallende oordopjes of muziek dat stoort. Het enige wat mij wel tegenstaat is dat de headset er niet heel sexy uitziet. Maar het draait niet altijd om uiterlijk toch?

Dit is de eerste headset waar ik positief over ben. Als je een goede headset zoekt, dan is de Jabra Sport + echt een aanrader.

Hieronder nog een overzicht van de voor- en nadelen van de headset:

Voordelen van deze headset:

– Draadloos
– Snelle verbinding via bluetooth
– Ingebouwde FM Radio, dus kan ook zonder je smartphone.
– Valt niet uit je oren
– Goede geluidskwaliteit
– Je kan bellen tijdens het trainen
– Schokbestendig
– Bestand tegen regen

Nadelen:

– Ziet er niet heel sexy uit
– Batterij gaat 3 uur mee , voor marathonlopers misschien niet ideaal.

Interesse in de Jabra Sport + Bluetooth Headset? Klik hier.

477409_pb_01

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *