Review: LifeProof Nüüd waterdichte iPhone case

Zelf heb ik geen case om mijn telefoon dus ik moest even aan het idee wennen. Mijn iPhone 5 heeft een mooi en strak ontwerp en ik zorg wel dat ik deze niet laat vallen. Een tweede reden waarom ik geen case gebruik is grootte. Echter, de LifeProof Nüüd heeft me echter verrast. Terwijl hij wel waterdicht is en zeker tegen een flinke stoot kan weegt hij maar 37 gram. natuurlijk zorgt het er voor dat je toestel dikker aan voelt maar dat valt best wel mee heb ik gemerkt.

Bij het openen van de verpakking valt meteen op dat hij compleet wordt geleverd inclusief een micro-fiber doekje voor het schoonmaken van je scherm, een optioneel beschermfolie voor je display en een verlengkabel voor je microfoon aansluiting waardoor deze waterdicht blijft als je je koptelefoon aansluit.

20141113-5582

Wat de Liferproof Nüüd uniek maakt is het feit dat er een dummy iPhone bij zit om te testen of de case echt waterdicht is bij eerste gebruik. Ondanks het feit dat ze alle cases zelf testen alvorens ze verstuurd worden willen ze zorgen dat niemand door een fabrieksfout ontevreden is met de case. De reden dat ze dit doen is omdat het display bij de Nüüd niet wordt afgesloten.

Display

De Nüüd is aan de voorkant volledig open zodat het touchscreen normaal beschikbaar is. Dit vind ik zelf een van de grote voordelen ten opzichte van andere cases.

Ben zelf namelijk geen fan van overview_nuud_v2beschermfolies omdat ze vaak zorgen dat je touchscreen minder goed reageert op je vinger. Daarnaast is het uitlezen van je vinger (touch ID) op de iPhone 5s geen enkel probleem.

Het uittesten van de case door deze onder water te drukken om te kijken of hij echt waterdicht is, was toch iets spannender dan verwacht omdat de case niet helemaal gesloten is. Het touchscreen komt namelijk in aanraking met het water en daarbij is de waterdichtheid afhankelijk van het feit of de case goed gesloten is.

Maar uiteindelijk was dit niet nodig geweest want na ongeveer 30 minuten onder water te hebben gehad deed mijn iPhone het nog prima. Je kan de iPhone alleen niet bedienen als hij onder water is maar dat komt door capaciteiten van het display en niet de case. Wat je wel kunt doen is de camera bedienen doormiddel van de volume up knop.

Armband

Optioneel is er een armband beschikbaar. Deze armband heeft een hard plastic mount om je telefoon inclusief case in goed vast te zetten. De band zelf is van een waterdicht materiaal en is heel makkelijk op en af te doen. Deze armband is natuurlijk perfect om te gebruiken tijdens mijn hardlooprondjes.

iP5s_nuud_ accessories_armband

 

Kortom, ik ben super blij met deze case. hij is een beetje aan de grote kant, maar geeft zeker genoeg bescherming tegen stof, regen, water en stoten waardoor je dat er voor over moet hebben.20141113-5597

Ik heb de case zelf getest voor mijn iPhone 5 maar uiteraard is deze ook beschikbaar voor andere model toestellen. De LifeProof nüüd case heeft een verkoopprijs van € 89,95 en is hier te bestellen. De optionele armband kost € 49,95 en is hier te bestellen.

Winnen

Wij mogen speciaal voor onze lezers 4 van deze Lifeproof Nüüd Apple iPhone 5(s) cases inclusief armband weggeven. Hoe maak je kans op een van deze exemplaren?

Hoe?

doorloop de volgende stappen:

1. Like de Urban Runners facebook pagina 
2. Like en deel het Facebook bericht met je vrienden
3. Laat je gegevens hier achter:
[gravityform id=”7″ name=”Lifeproof Nuud case” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

That’s it! 
(de actie loopt t/m vrijdag 28 november en zal op zaterdag 29 november 2014 beken dworden gemaakt op onze website) 
 

UDPATE, WINNAARS BEKEND

De volgende 4 mensen kunnen wij blij maken met een Lifeproof Nuud case inclusief armband, de winnaars ontvangen zsm een email van ons.

  • Thalia Lysen
  • Amine Bouchareb
  • Marloes van Duijn
  • Stephan van Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *