Review: sportbh’s van Anita Active

Toen ik begon met hardlopen kocht ik  ‘gewoon’ merkloze en goedkope sportbh’s. Maar naarmate ik meerdere keren per week ging rennen of bootcampen merkte ik dat wat extra ondersteuning geen kwaad kon. Een optimaal zittende sportbeha kan de bewegingen van de borst tot 80% opvangen. Zeker met een halve marathon in het vooruitzicht is dat geen overbodige luxe. Speciaal voor Urban Runners mocht ik twee sportbh’s van het merk Anita Active testen!

DynamiX star

De eerste bh die ik testte was de DynamiX star. Ik ging die avond bootcampen, dus ik was benieuwd! Wat me allereerst opviel was de afwerking; dit is wel even wat anders dan met m’n standaard sportbh’s. Zo zijn de schouderbandjes van de sportbh ergonomisch gevormd en aan de voorzijde verstelbaar. De achterkant en het stuk tussen de cups bestaat uit een soort netmateriaal. Wat ik erg fijn vind is dat de bh makkelijk aan- en uit te trekken zijn dankzij het ‘Easy On and Off’ systeem. Geen gehannes wat ik normaal gewend ben. Vooral toen ik bezweet terugkwam van m’n bootcampsessie, had ik geen gedoe met het uitrekken. Het draagcomfort vind ik dan ook echt een pluspunt; ik merkte zo’n verschil qua ondersteuning!

DynamiXstar

DynamiX star

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extreme control

Deze bh is speciaal ontwikkeld voor sporten met een hoog intensiteitslevel zoals hardlopen of Zumba. Deze heb ik dan ook getest tijdens m’n wekelijkse 6km run. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft ook deze bh optimale steun (ook extra steun aan de zijkant). Ook deze bh absorbeert het vocht tijdens het sporten dankzij het ademende materiaal en voorkomt schuurplekken (erg fijn voor m’n duurlopen!). Deze bh ziet er meer uit als een ‘normale’ bh en persoonlijk vind ik de DynamiX star net wat stoerder.

Extreme control2Extreme control1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De sportbeha´s zijn van cup A t/m H en voor verschillende intensiviteitlevels verkrijgbaar (van light tot maximum). Bekijk hier alle modellen. Kortom, de bh’s zijn ademend, hebben een fijne pasvorm en draagcomfort. Je merkt echt dat de bh’s goede ondersteuning bieden. Zeker de investering waard!

Liefs, Lindy

Volg mij ook op Twitter of Instagram

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *