Run Free – De nieuwe Bugaboo Runner

Of je nu rent om je vrij te voelen, gezond te blijven of omdat je van snelheid en actie houdt, de Bugaboo Runner is de nieuwste innovatie die jou en je kind in beweging houdt. We hebben de Bugaboo Runner niet alleen ontworpen als een complete wagen om mee te joggen, maar ook als uitbreidingsset voor mensen die al een Bugaboo bezitten. Want waarom zou je twee wagens kopen, alleen omdat je van hardlopen houdt? Bevestig eenvoudig je eigen Bugaboo-stoel op het frame van de Bugaboo Runner, neem wat water en iets te snacken mee en go!

Fun on the go!
Uniek aan de Bugaboo Runner is dat je er zelf voor kunt kiezen om je kind aan te kijken tijdens het rennen, of om je kind de wijde wereld in te laten kijken. Waarom niet samen plezier hebben met je kind tijdens je work-out? Met de Bugaboo Runner ontdekken jij en je kind nieuwe plekken en misschien wel nieuwe spelletjes. Hoe leuk is het om samen bomen te tellen en liedjes te zingen? Deze actieve manier van samen zijn is leuk en bijzonder en helpt een band te creëren met elkaar en met de wereld om ons heen.

The Runner Bootcamp powered by Bugaboo
Zelf op pad gaan met je kindje en de Runner is natuurlijk heerlijk. Maar heb je net dat zetje in de rug nodig om te gaan trainen? Meld je dan aan voor de speciale Runner Bootcamp powered by Bugaboo @The Bootcamp Club! Samen met een trainer van The Bootcamp Club en andere actieve ouders met hun kids, werk je op een fun wijze aan je conditie. Daarnaast introduceert The Bootcamp Club ook een Mommy en een Mommy 2B Bootcamp. Vanaf 1 juni worden deze trainingen wekelijks gegeven. Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een free trial training in de eerste twee weken van juni. Ga voor meer informatie naar http://www.thebootcampclub.nl

Waar wacht je nog op? #RunFree met de #BugabooRunner

Het Bugaboo Runner frame (incl. adapters) is te koop voor €400,-
De complete Bugaboo Runner (zowel het frame, zitting als adapters) kost €710,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *