Saints & Stars | Brand new premium gym in Amsterdam

Op 5 maart 2018 opent Saints & Stars de eerste boutique gym aan de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam. ‘Cross the Line’ is waar het bij Saints & Stars om draait. De trainers weten precies hoe ze jou keer op keer pushen tot een betere versie van jezelf. ‘We help you find your line in life. Then. We help you cross it!’ Nederland is klaar voor een nieuw concept. Saints & Stars speelt in op service, beleving en resultaat in de meest high-end atmosphere die onze fitnessmarkt ooit heeft gezien. De locatie beschikt over speciaal ontwikkelde geur, licht- en geluidsapparatuur die ervoor zorgen dat de training iedere keer weer een unieke beleving is. Saints & Stars biedt naast personal training, twee verschillende lessen aan; Holy Box & Holy Shred.

  • De Holy Box les is een boxing geïnspireerde HITT workout. Een full body training waar een perfecte combinatie van kracht en cardio samenkomt. Tijdens deze 50-minuten durende les verbrand je gemiddeld 1000 calorieën. Door het gebruik van aqua punching bags worden gewrichten niet overbelast en wordt de training naar een hoger niveau verheven.
  • De Holy Shred les is een bootcamp geïnspireerde HITT workout. Dit is een intensieve 50-minuten durende training met vele intervallen, resulterend in een hoge calorieverbranding van 800 tot 1000 calorieën en effectieve spieropbouw per les.

De gym werkt volgens het; ‘pay-as-you-go’ principe waarbij aangeschafte credits per les worden ingeleverd. Deze credits zijn tot één jaar na aanschaf geldig. Bijzonder is het feit dat alle materialen custom-made voor Saints & Stars zijn ontwikkeld. Interieurontwerper Eric Kuster tekende voor het verdere ontwerp van de gym waarmee de ultiem luxe uitstraling is gegarandeerd.

Verder heeft Saints & Stairs een eigen sportcollectie, een eigen applicatie voor Personal Training inclusief professioneel voedingsadvies. De boutique beschikt ook over een juicebar die er voor zorgt dat jouw shake klaarstaat aan het einde van de les.

SAINTS & STARS
Tweede Constantijn Huygensstraat 41
1054 CP Amsterdam
www.saints-stars.com

Bekijk hier de sfeerbeelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *