Sony Smartband activitytracker

Ook Sony introduceert een armband om je activiteiten te registreren.

De Sony Smartband is een Activity tracker met verwijderbare module om je gehele leven vast te leggen.  Deze Smartband is voorzien van legio functies, bijvoorbeeld een stappenteller en een slaapmonitor en is waterdicht.  De banden zijn verwisselbaar en straks per drie in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Smartband is het eerste product uit de SmartWear-serie van Sony waarvan we dit jaar nog meer zullen horen en zien.

 

sony-brengt-smartband-en-xperia-z1-compact-in-nederland

 

Samen met de Lifelog-applicatie kan de Smartbamd bijhouden hoeveel je loopt, fietst of slaapt en waar je dat doet. Daarnaast kan het ook bijhouden welke games je gespeeld hebt en welke muziek je aan het luisteren bent. Ook van dat laatste zal de locatie worden bijgehouden.

Alle de te meten activiteiten zijn afzonderlijk aan- of uit te zetten in verband met de privacy. De band fungeert ook als afstandsbediening voor je muziek, door simpel op de band te tappen kun je de muziek harder en zachter zetten of een track doorspoelen. Er zit geen display op de Smartband maar wel een aantal LEDs, de belangrijkste communicatie zal worden gedaan door de trillingen van de Smartband. Wel is er een Sony Smartphone nodig om te communiceren met de Smartband. De Smartband van Sony komt in het voorjaar uit en kost dan 99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *