The Dash – Next level in lopen op muziek

6b29ce3aa93db8f58e1a2b1728b05986_large
De eerste draadloze in-ear smart headphone met activity tracker, hartslagmonitor en mp3 speler in één.Het Duitse bedrijf Bragi roept op om hen te helpen dit geweldige product te ontwikkelen in hun Crowdfunding-campagne op www.kickstarter.com. Het oorspronkelijke doel van 260.000 US $ werd bereikt in minder dan 48 uur en de teller staat op dit moment op 2,4 miljoen. Dit maakt de DASH de meest succesvolle Europese crowdfunding campagne ooit met nog 31 dagen te gaan.

The Dash is een prachtig samensmelting van puur design , audio-apparatuur , draagbare technologie , biometrie en telefonie functionaliteit. The Dash is ontworpen om maximale vrijheid van beweging en draagcomfort te leveren met een hoogwaardige geluidskwaliteit. Als eerste slimme en volledig draadloze hoofdtelefoons van de wereld biedt hij verschillende unieke eigenschappen :

Listen.
The Dash bezit een 4GB intern geheugen voor het afspelen van muziek, op deze manier heb je alleen je koptelefoon nodig tijdens het lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om via een Bluetooth-verbinding muziek af te spelen vanaf je iPhone. Door de mogelijkheid van verschillende opzetstukjes is de pasvorm optimaal voor elke gebruiker.

Track.
The Dash registreert al je bewegingen zoals tempo, stappen, cadans en afstand en meet daarnaast je hartslag, zuurstofverzadiging en energie verbruik. Tijdens je activiteiten ontvang je Real-time feedback van je prestaties – zelfs zonder een aangesloten smartphone.

Communicate.
The Dash werkt ook als een Bluetooth-headset en levert heldere geluidskwaliteit af via een geïntegreerde oor bot microfoon. The Dash biedt een indrukwekkende “noice cancellation” om omgevingsgeluid volledig uit te schakelen. Deze functie kan je zelf aan/uit schakelen doormiddel van een eenvoudige swipe op het touch oppervlak van The Dash. De bijbehorende App voor Apple en Android zal bij de officiele lancering gratis beschikbaar komen. Ook zal er een Software Development Kit (SDK) beschikbaar komen om te zorgen dat ook andere nieuwe functies kunnen ontwikkelen voor The Dash.

Bragi_Dash_plus_App

Voor meer informatie en beschikbaarheid kun je terecht op de website van Bragi

2d729f9eb73c11d32754ee7066d132f9_large

f31d62547fbb0e9aebd0a7f968931f63_large

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *