TomTom introduceert MySports app voor TomTom GPS horloges

TomTom introduceert vandaag de TomTom MySports app voor smartphones. Hiermee kunnen gebruikers van TomTom Sporthorloges, of het nou hardlopers, fietsers of zwemmers zijn, op eenvoudige wijze hun prestatiegegevens uploaden en bekijken zonder verbinding te maken met een computer.

De TomTom MySports app is vanaf januari 2014 gratis beschikbaarwordt binnenkort ingediend bij Apple en brengt alle functies van TomTom MySports binnen handbereik, waar en wanneer de gebruiker maar wil.

  • Begin sneller met een work-out en download automatisch de laatste QuickGPSFix satelliet gegevens op de TomTom Runner en TomTom Multi-Sport
  • Upload automatisch alle work-outs en krijg toegang tot alle gegevens

De TomTom MySports mobiele app maakt gebruikt van Bluetooth® Smart technologie om verbinding te maken met zowel de TomTom Runner als de TomTom Multi-Sport GPS-sporthorloges.

phpclrczb

 “Hiermee is er geen computer meer nodig om toch toegang te krijgen tot de gegevens van onze sporthorloges,” aldus Corinne Vigreux, Managing Director Consumer en oprichter van TomTom. “Dit maakt het voor onze gebruikers nog eenvoudiger om gemotiveerd te blijven en hun fitness sportieve doelen te bereiken.”

Zowel de TomTom Runner als de TomTom Multi-Sport is uitgerust met een extra groot scherm, full-screen grafische trainingstools en beschikken als eerste over One-Button Control. Hiermee krijgen gebruikers eenvoudiger toegang tot hun gegevens en blijven ze beter gemotiveerd om hun doelen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *