TomTom Sports-app synchroniseert vanaf nu met Google Fit en Apple Health

unnamed

TomTom brengt vandaag een belangrijke update uit van de recent gelanceerde nieuwe TomTom Sports-app. Dankzij deze update kunnen gebruikers data uit Google Fit en Apple Health importeren naar hun account. Hierdoor krijgen zij continu inzicht in hun activiteiten, ontdekken ze trends en zien ze dagelijkse samenvattingen in de TomTom Sports-app, óók zonder TomTom Sports wearable.

tomtom-app-12-1485436726-aYgE-full-width-inline

Door de update kan iedereen data over de dagelijkse activiteiten van Google Fit (Android) en Apple Health (iOS) importeren, waaronder stappen, actieve tijd, afstand en calorieën. Met de TomTom Sports-app is het makkelijk om doelen te stellen en waardering te krijgen voor iedere stap, ook zonder het dragen van een TomTom Sports wearable. Wat wel erg handig is, is dat de data van mensen die een TomTom Sports wearable dragen en daarnaast data monitoren via Google Fit of Apple Health, niet gedupliceerd worden in de app.

Gebruikers kunnen de TomTom Sports-app gratis proberen door de app te downloaden via de App Store* of Google Play store** en vervolgens een profiel aan te maken. De app vraagt eenmalig om Google Fit en Apple Health te verbinden. Daarna doet de TomTom Sports-app het werk door dagelijks data te importeren.

Voor meer informatie en het volledige overzicht van functionaliteiten die de app aanbiedt met TomTom Sports wearables, ga naar www.tomtom.com/sportsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *