De nieuwe Apple Watch Nike+

Naast de introductie van de nieuwe Apple Watch 2 afgelopen dinsdag zal Apple ook een nieuwe Nike+ editie van haar tweede generatie SmartWatch lanceren in oktober.

Apple en Nike hebben de samenwerking weer eens opgezocht voor een speciale running editie met een speciaal ontworpen band en aangepaste software. De Apple Watch Nike+ is voorzien van GP, een helderder display, is waterdicht en heeft een Dual-core processor met WatchOS3.

De Nike+ uitvoering heeft exclusieve Siri commando’s en Nike+ watch faces met daarnaast een complete integratie met de nieuwe Nike+ Run Club app.

 

Functies
Aangezien deze nieuwe uitvoering voorzien is van een GPS module is hij uitermate geschikt om je snelheid, afstand en route bij te houden zodat je voortaan je iPhone thuis kunt laten. Om te zorgen dat het display goed zichtbaar is onder alle condities is het scherm nog helderder gemaakt.

De lichtgewichte sportband is beschikbaar in vier kleuren.

De nieuwe  Apple Watch Nike + zal per eind oktober beschikbaar komen in twee maten, namelijk de 38mm voor € 469,- en de 42mm voor € 469,-.

test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *