Alleen maar winnaars met de Rico Verhoeven workout app + WINACTIE

Altijd al willen trainen als een wereldkampioen? Vanaf nu is het mogelijk – kickbokser Rico Verhoeven lanceerde afgelopen maandag zijn eigen fitness app “The Winners Workout” en wij waren bij de lancering. De nieuwe app is gebaseerd op de 50-dagen trainingsmethodiek van de bokser en is bedoeld om meer mensen in beweging te krijgen. Niet iedereen hoeft hetzelfde niveau te hebben als Verhoeven, de honderden oefeningen zijn zo aangepast dat iedereen er gebruik van kan maken. De app is vanaf nu verkrijgbaar voor iOS en Android zonder een abonnement en kost eenmalig €8,99.  Wij mogen een aantal lezers blij maken met deze app en hebben ook nog een exlusieve goodiebag waar je kans op maakt. 

Afgelopen maandag waren wij uitgenodigd bij onze favorieten gym Vondelgym Oost voor de lancering van “The Winners Workout” App. Strak in pak begon hij enthousiast te vertellen over deze nieuwe app die hij heeft ontwikkelend. Al snel gingen zijn pak uit en bleek dat hij een workout outfit aan had onder zijn pak. Na een korte uitleg over hoe de app tot stand is gekomen kregen we een voorproefje van wat je kunt verwachten als je de app download.

Alleen maar winnaars
Naar aanleiding van de vele vragen die Verhoeven krijgt over zijn fitness regime en de manier waarop hij in shape blijft, besloot hij een platform te creëren om iedereen te inspireren en activeren om de winnaar in zichzelf naar boven te halen. Verhoeven: “Met de app hoop ik Nederland in beweging te krijgen en mijn visie op sporten over te brengen. Het is geen afslank-app en het is ook niet bedoeld om meer spierballen te kweken. Dat zie ik als een leuke bijkomstigheid.” Dat je in de sportschool of gewoon thuis kunt trainen is volgens Verhoeven een van de voordelen. Ongeacht welke dag het is, kun je zelf bepalen of je thuis, in de sportschool of buiten in de tuin of het park je oefeningen doet.

The Winners Workout
De applicatie is gebaseerd op de trainingsmethodiek van Rico Verhoeven, maar ontwikkeld voor een dwarsdoorsnede van de samenleving. Er zijn dan ook drie levels qua trainingsintensiteit: beginner, gemiddeld en gevorderd. De app toont video’s van Verhoeven in de vorm van een trainingsprogramma gedurende een periode van 50 dagen. De gebruiker kan een programma kiezen op het gebied van Kracht, Uithoudingsvermogen, Flexibiliteit of een mix van deze drie. De achtergrondmuziek van de video’s is geproduceerd door DJ Hardwell.

Na elke oefening kan de gebruiker feedback geven op het verloop van de training en registreert de app deze gegevens ten behoeve van feedback voor de gebruiker. De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om de verschillende oefeningen buiten een specifiek trainingsprogramma te raadplegen. Hiertoe biedt de app verschillende filtermogelijkheden om de wensen van de gebruiker optimaal te kunnen bedienen. Naast trainingsschema’s heeft Verhoeven samen met Food First Network diverse ontbijt, lunch en diner gerechten samengesteld, de in korte video instructies en voorzien van recepten worden aangeboden binnen de app.

Hoe maak je kans?

Via onze instagram maak je kans op een rijk gevulde goodiebag inclusief gesigneerd exemplaar van zijn boek “Rico” en mogen wij aan 3 lezers de App “The Winners Workout” weggeven.

Ga snel naar onze Rico post op instagram en heel veel succes!

( Fotografie: David Stegenga)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *