Veilig muziek luisteren met Aftershokz Headphones

Aftershokz Headphones is de oplossing voor alle gevaarlijke situaties die ontstaan door sporten met muziek! Muziek en sport zijn namelijk niet meer van elkaar weg te denken. Luisteren van muziek beïnvloedt de sportprestatie positief. Maar doordat men zich steeds meer afsluit van de buitenwereld door oordopjes in de oren te dragen wordt de openbare weg er niet veiliger door.

unnamed1 unnamed

In 2011 kwam dit innovatieve Amerikaanse product op de markt waarbij geluid door middel van bot-geleiding naar het binnenoor getransporteerd wordt. Hierdoor is het mogelijk om naar muziek te luisteren zonder de gehoorgang af te sluiten en blijven de omgevingsgeluiden gewoon hoorbaar. Dankzij deze technologie werd eerder dit jaar een Edison Award toegekend aan het merk.

Er zijn twee versies beschikbaar: de Sportz3 en de Bluez2. De Sportz3 is de versie met een draad en verkrijgbaar voor €49.99. De Bluez2 is uitgerust met Bluetooth en ingebouwde microfoon. Dit vlaggenschip is verkrijgbaar voor €109.99 Het merk is sinds kort verkrijgbaar bij verschillende webshops en run2day winkels.

www.aftershokz.com

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *