Vessyl – Deze slimme beker weet precies wat je drinkt

Dat te weinig drinken slecht voor je is weten we allemaal, helemaal als sporter is het belangrijk dat je genoeg drinkt om uitdroging te voorkomen. Met de Vessyl, een super slimme beker is de vraag of je per dag wel genoeg drinkt beantwoord.  Wat deze beker kan is niet te geloven!

Vessyl-2

De Vessyl scant automatisch om wat voor drankje het gaat  en herkent op een moleculair niveau de eigenschappen zoals hoeveelheid suiker, calorieën en het cafeïnegehalte. Hij gaat zo ver dat hij zelfs het verschil ziet tussen een Coca-Cola en Pepsi. 

Het Display aan de zijkant van de beker toont in detail de inhoud van je beker. Naast al deze hightech functies ziet de Vessyl er ook nog schitterend uit met zijn futuristisch design en minimalistisch vormgegeven display. De beker is draadloos op te laden middels de bijgeleverde tevens prachtig vormgegeven houder.

tech-gearlimits-vessyl-beker-main vessyl-2

Met behulp van Bluetooth Low Energy (BLE) praat de beker met een App op je Smartphone waar hij al deze gegevens verzameld en je drinkgedrag analyseert. Op deze manier kan hij je helpen bepaalde doelen te stellen zoals bijvoorbeeld afvallen, waarbij je het aantal calorieën kunt bijhouden. En uiteraard kunt bijhouden of je wel genoeg drinkt per dag. Ook is het mogelijk om de Vessyl te laten samenwerken met diverse andere gezondheids- en fitness apps.

De pre-order prijs is $99,- en de retailprijs wordt gezet op $199,- (website)

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *