Vifit Sport: Run Recover Repeat richting de New York marathon

Vifit heeft een nieuwe lijn proteïnerijke producten gelanceerd onder de naam Vifit Sport. Speciaal ter ere van deze nieuwe productlijn van Vifit Sport sturen Runner’s World en Vifit twee teams naar de new York Marathon en jij mag daar deel van uit maken.

Intensief sporten stelt de spieren flink op de proef. De spieren raken als het ware licht beschadigd en moeten hiervan herstellen. Alleen als je spieren goed hersteld zijn, kun je tijdens de volgende training je grenzen verleggen en vooruitgang boeken. Proteïne is een belangrijke voedingsstof voor de opbouw van spieren en het onderhoud van de spiermassa. Uit onderzoek blijkt dat het voor optimale ondersteuning van de spieren goed is om binnen 30 minuten na een intensieve training 20 gram proteïne te nemen.

Proteïne zit van nature in bijvoorbeeld vlees, zuivel en peulvruchten; daarnaast is er specifieke sportvoeding zoals Vifit Sport. Elke portie Vifit Sport bevat 20 gram proteïne en is een makkelijke en lekkere manier om de aanbevolen hoeveelheid proteïne te nemen na het sporten. De producten bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen en geen kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Elke portie is verrijkt met vitamine D, magnesium en kalium en is een natuurlijke bron van calcium, ter ondersteuning van de spierfunctie.

i-hFKSVq7-X3
Vifit
Sport is online verkrijgbaar via vifitsport.com en bol.com en vanaf 9 mei ook bij Kruidvat. De productlijn bestaat uit een reep, een drink variant en een shake, elk verkrijgbaar in drie smaken.

De New York Marathon

Om de lancering van Vifit Sport op een speciale manier te vieren geven Runner’s World en Vifit je de kans om een plek te bemachtigen binnen het team van Robert Lathouwers óf Susan Krumins en word je klaargestoomd voor de enige echte New York marathon!

i-hBTCwkp-M

Je maakt dus kans op een compleet verzorgde reis naar New York en deelname aan de marathon onder begeleiding van je eigen olympische coach. Zij staan niet alleen in New York aan je zijde, maar helpen je ook in de voorbereiding  er naartoe!

Wil jij meedoen aan de TCS New York City Marathon in één van de twee Run Recover Repeat teams van Vifit Sport, onder leiding van Susan Krumins of Robert Lathouwers! Ga dan naar vifitsport.com/nl voor meer info. Maar wees er snel bij want de inschrijving sluit op 4 juni en dan worden de winnaars bekend gemaakt!

(Fotocredits: Andy Astfalck)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *