Wat doe jij met je huissleutels tijdens je run?

 

20% van de sportende Nederlanders bewaart zijn of haar sleutels onder de bloempot of deurmat. Na de smartphone (97,8%) gaan de sleutels (94,3%) mee tijdens het sporten. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van FlipBelt, een sportaccessoire waarin je belangrijke spullen op kan bergen tijdens het sporten.

12378004_471194773078671_6921432573844029689_o

Alternatief voor de deurmat of bloempot

Dat het bijzonder onveilig is om sleutels onder de deurmat of bloempot te bewaren, mag duidelijk zijn. Inbrekers maken vaak geen bewuste keuze om ergens in te breken maar maken van een gelegenheid gebruik. Een open raam, een deur die niet goed is afgesloten of van een sleutel op makkelijk vindbare plek. Ze hebben verder ook maar een paar minuten nodig om jouw waardevolle spullen mee te nemen.

446_FlipItStack

Voorkom een hoop ellende en sport fijner door waardevolle bezittingen met je mee te nemen, in bijvoorbeeld een FlipBelt. Je stopt telefoon, sleutels, drinken, pasjes en voeding in 1 van de 4 openingen, draait de band en alles zit veilig tegen je lichaam.

Wat verder opvalt uit het onderzoek

Wat is verder onmisbaar tijdens het sporten? De top 5 van spullen die sportende Nederlanders meenemen, bestaat uit:

1. Telefoon
2. Sleutels
3. Drinken
4. Pasjes
5. Voeding

Deze spullen bewaart de sportende Nederlander tijdens het sporten in:

1. Broekzak
2. In de handen
3. Heuptas
4. Onder de bloempot of deurmat
5. Rugtas

Over FlipBelt

De FlipBelt is gemaakt van een vochtafvoerende spandex-lycra mix en is verkrijgbaar in negen hippe kleuren. Omdat de band uit één stuk is gemaakt, is deze ook ijzersterk en hoef je je geen zorgen te maken om lastige sluitingen die kunnen schuren en irriteren. Omdat je de spullen goed over de FlipBelt kan spreiden heb je ook geen last van oncharmante bulten en vallen deze niet op, boven of onder jouw outfit. Ook grotere smartphones zoals de iPhone 6s Plus, Samsung S6 en S5 of LG G4 passen zonder problemen in de FlipBelt.

446_aqua_stuff

FlipBelt is van oorsprong een Amerikaans bedrijf uit Colorado. De FlipBelt is geboren uit persoonlijke frustratie van de ontwerpers dat er nog geen goede oplossing was om je spullen veilig op te kunnen bergen tijdens het sporten. Inmiddels is de FlipBelt ook onmisbaar op vakantie en op festivals.

Kijk voor meer informatie op www.FlipBelt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *