Word jij een Polar M430 sporthorloge VIP tester?

Kort geleden heeft Polar haar nieuwe M430 sporthorloge gepresenteerd waarvan onze eerste testen veelbelovend zijn. De M430 is de opvolger van de populaire Polar M400 en heeft een aantal sterke verbeteringen waarvan de geïntegreerde optische hartslagmeting op je pols een van de belangrijkste is. We waren kort geleden aanwezig tijdens de officiële lancering en kregen de mogelijkheid deze als één van de eerste in Nederland te kunnen testen.

M430_beautyshot-3-e1491595452479-600x351

Omdat wij zo enthousiast zijn over dit nieuwe horloge ben ik blij om jullie te vertellen dat wij jullie mogen uitnodigen voor een speciaal event in Amsterdam. Polar organiseert namelijk op vrijdag 16 Juni een “Chase Your Destiny city game” om jullie kennis te laten maken met de nieuwe Polar M430 en wij mogen 2 lezers blij maken. We willen je uitnodigen om samen met ons deel te nemen aan dit toffe event dat in het teken staat van dit nieuwe horloge.

Tijdens dit exclusieve event op een toplocatie in Amsterdam wordt jij in de watten gelegd met een hapje & drankje, word je geïnformeerd over de nieuwe Polar M430, en mag jij samen met 5 andere deelnemers strijden tegen de andere teams om de Chase Your Destiny Award te bemachtigen. Na een spetterende warming-up moet je enkele opdrachten uitvoeren op verschillende plekken in Amsterdam, met als doel om zo snel mogelijk het parcour te volbrengen. Maar het wordt jullie niet te makkelijk gemaakt dus verwacht enkele hindernissen tijdens de Chase!

Wij hebben er veel zin in en zouden het leuk vinden als je met ons mee gaat!

Hoe maak ik kans

Overtuig ons dat jij de perfecte ambassadeur met een passie voor lopen & technologie bent. Wij mogen namelijk 2 lezers uitnodigen om samen met ons naar het event op 16 Juni in Amsterdam te gaan.

18423813_10154870412469915_3960326239957739704_n

Doorloop dan de volgende stappen:

1. Like deze Facebook post over de winactie hier of via onze facebook pagina en vertel in een reactie waarom jij erbij wilt zijn.

2. Stuur een email naar winactie@urbanrunners.nl onder vermelding van “Polar Chase your destiny” om je deelname te bevestigen.

De winactie eindigt op vrijdag 2 juni 2017, dan maken we de winnaars bekend via onze website en facebook pagina.

WINNAARS BEKEND!!!

Leuk om te zien dat jullie met zoveel hebben gereageerd, het was daarom moeilijk maar we hebben eerlijk 2 namen uitgepikt om samen met ons die kant op te gaan. Hier zijn de namen, jullie krijgen zo snel mogelijk een email van ons:

 • Dustin Schetters
 • Shiva Zanoli

Super gefeliciteerd!!!

 

1 Comment

 • Lisette schreef:

  Hi!

  Wat een onwijs gave actie!!
  Het lijkt me super tof om dit horloge met jullie te testen!
  7 weken terug heb ik mijn eerste marathon (Rotterdam) gerend! Dat doel had ik mezelf al een tijd terug gesteld en het was een enorme uitdaging om zover te kunnen komen maar hey, I did it!
  Hoewel een marathon rennen een bucketlist geval was, heb ik dat allang uit mijn hoofd gezet. Volgend jaar wil ik opnieuw een marathon rennen, maar dan sneller! Ook wil ik wat vaker kortere afstanden op snelheid rennen.
  Ik lees dat je trainingsprogramma’s in dit horloge kunt laden en dat het horloge bovendien je hartslag meet. Het lijkt me super om daar meer mee aan de slag te gaan. Het zou onwijs leuk zijn als ik dit met jullie mocht testen, maar stiekem ben ik al verliefd op het uiterlijk van dit horloge! 🙂

  Fijn weekend,
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *