Zo kan je Apple Watch mee tijdens elke workout

De Apple Watch heeft kort geleden de Apple Watch Nike+ uitvoering uitgebracht in samenwerking met Nike en deze is heel fijn om mee te hardlopen. Hierbij dragen de meeste deze natuurlijk als horloge om de pols maar bij sommige sporten is dat misschien niet altijd de fijnste plek.

Denk daarbij aan een intensieve workout zoals crossfitten, bootcamp of kickboxen. Bij deze sporten zit een horloge soms in de weg of is de kans groot dat hij beschadigd tijdens je workout. En in het laatste voorbeeld is het dragen van een horloge zelfs niet toegestaan. Maar je wilt natuurlijk wel al je sportactiviteiten meten met je Apple Watch.

Daar heeft het bedrijf Twelve South een hele mooie oplossing voor bedacht. Met de ActionSleeve kun je de Apple Watch op je bovenarm dragen. het mooiste van deze oplossing is dat alle functies blijven werken. Je Apple Watch blijft goed beschermd en zelfs de hartslagmeter werkt gewoon.

ActionSleeve_10-gallery

De ActionSleeve is online te bestellen voor € 34,95, waarbij je de keuze hebt tussen de kleur zwart of rood. Daarnaast zijn de armbanden er in verschillende afmetingen om te zorgen dat deze perfect om je arm past.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *