7 minute workout app

Meestal begint mijn ochtendworkout samen met mijn vriendin in bed, maar sinds vorige week heb ik een ander ochtendritueel. Ik ben helemaal fan van de 7 minute workout app. Heb jij deze al geprobeerd? Voor de afwisseling wel goed met een keer te beginnen met deze app.

De 7 minute workout apps zijn in een korte tijd razend populair geworden. Door een artikel in de New York Times begon het succes van de 7 minute workout. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het effect heeft om een pittige workout van 7 minuten uit te voeren. Zeven minuten sporten is immers beter dan helemaal niet sporten en zelfs ideaal voor mensen met weinig tijd.

Hieronder mijn favoriete 7 minute workout app:

 

Schermafbeelding 2015-03-04 om 05.17.20

7 Minute Workout Challenge

De workout van 7 minuten is een wetenschappelijk ontwikkeld workoutprogramma dat overal ter wereld furore maakt!

Onderzoekers hebben 12 oefeningen geselecteerd die gedurende 30 seconden worden gedaan, met 10 seconden pauze. Deze high-intensity training met weinig rustpauzes verhoogt het metabolisme en is equivalent aan een workout van ruim een uur, maar duurt slechts 7 minuten.

Beter nog: de oefeningen zijn eenvoudig te doen zonder enige apparatuur. Een workout voor overal en altijd! GEEN EXCUSES MEER.

De functies van de App zijn:
– een prachtig design
– zowel mannelijke als vrouwelijke trainers die je via video, audo, beeld en tekst begeleiden
– COMPLEET met alle inhoud (geen extra kosten, geen internetaansluiting nodig)
– houd je gewicht bij met de Weight Tracker
– houd je activiteiten bij op de activiteitenkalender
– volhard met de workouts om verschillende prestaties te behalen