Adidas Springblade

We hebben er lang naar uitgekeken, en eindelijk is de Adidas Springblade verkrijgbaar in Nederland.

De eerste hardloopschoen met 16 unieke ‘blades’. De schoen is geïnspireerd op springplanken en Olympische sporten zoals polsstokspringen. Het baanbrekende ontwerp van de Springblade heeft als doel om simpel en beweeglijk te zijn vanaf het moment dat je ze aantrekt en voor een explosieve energieteruggave te zorgen bij het hardlopen.

In de zool van Springblade vind je 16 duurzame, kwalitatief hoogwaardige blades van polymeer die werken als springveren. Deze zorgen dat bij elke stap die je zet, energie wordt opgeslagen en maximaal teruggegeven. De flexibele bovenkant van de schoen is gemaakt van Techfit en zit daardoor als een sok om je voet wat het comfort verhoogt. Een beschermend hielstuk houdt je voet veilig en stabiel op z’n plek.

2014_adidas_Running_SS14_Springblade_Men_Detail_01_LR

De Springblade is het resultaat van zes jaar productontwikkeling door het adidas Innovation Team (aIT) en zag vorig jaar in augustus het levenslicht in de VS en nu voor het eerst in Europa.

2014_adidas_Running_SS14_Springblade_Men_Detail_02_LR

Met de Springblade verleg je je grenzen in het hardlopen en de schoen is geschikt voor zowel recreatielopers als wedstrijdlopers. Vanaf vandaag verkrijgbaar via www.adidas.nl en bij hardloopspeciaalzaken in Amsterdam en Utrecht voor een consumentenadviesprijs van EUR 180,-.

Wil je je schoen nog persoonlijker maken, dan kan je je eigen Springblade ontwerpen op www.adidas.nl/springblade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *