Aer Duffle – De perfecte sporttas voor dagelijks gebruik

Eenvoud en duurzaamheid zijn kenmerken dat het tassenmerk Aer uit San Francisco doorvoert in al hun producten. Ik kwam een tijdje geleden met dit merk in aanraking toen ik online aan het zoeken was voor een mooie tas – heb ik volgens sommige een tassenverslaving  🙂 . Ik was was meteen nieuwsgierig. In het bijzonder naar de Aer Duffle. Hun doel is om een hoge kwaliteit functionele tas te creëren die te gebruiken is voor gebruik elke dag. 

Ook al ben je een student, zakenman of reis je regelmatig dit is een hele fijne toevoeging om je essentiële spullen mee te nemen. Het is namelijk de perfecte combinatie van een tas voor werk spullen zoals een laptop maar daarnaast neem je met alle gemak de je sportkleding mee.

aer_dp_lifestyle_2

 

aer_dp_office8

aer_dp_lifestyle_1

Een van de tofste features van deze tas is een apart geventileerd gedeelte voor je sportschoenen. Op deze manier zorg je ervoor dat de rest van je spullen heerlijk fris blijven. De tas is gemaakt van waterdicht materiaal en beschikt over meerdere ventilatiegaten. Met zijn strakke futuristische vormgeving ziet hij er cool uit.

De rits voor het grootste compartiment van de tas is aan de bovenkant geplaatst waardoor je alles makkelijk opbergt door de grote opening. Daarnaast zijn er enkele extra vakken aan de zijkant voor kleine spullen zoals je portemonnee, paspoort, vliegtickets en headset.

aer_dp_lifestyle_6

aer_dp_lifestyle_7

Naast het aparte vak voor de sportschoenen heeft de tas aan de bovenkant ook een groot gedeelte voor een laptop ( maximaal 15 inch model) Maar naast de laptop is er nog ruimte zat voor je documenten en eventueel een laptop. Er is over alles nagedacht, zo loopt het gedeelte voor je laptop niet helemaal tot onderop de tas. Op deze manier kan de laptop nooit de grond raken op het moment dat je je tas ergens neerzet.

Aer-Duffel-Pack-2-LumberJac

Je hebt dus absoluut geen excuus meer om na het werk richting de sportschool te gaan want dat is met deze tas prima te combineren. Ik gebruik hem nu al enkele maanden en ik ben er heel blij mee. Geen tas vol sportkleding die stinkt en de laptop zit veilig opgeborgen.

Aer Duffel is begonnen al Kickstarter project begin 2014 waarbij er meer dan 111.000 dollar is opgehaald. De Aer Duffle is online te bestellen voor € 169,- inclusief verzendkosten naar Nederland.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *