ASICS en Run2Day eren 30e Dam tot Damloop met exclusieve runningschoen

Speciaal voor de 30e editie van de Dam tot Damloop heeft hoofdsponsor ASICS in samenwerking met Run2Day een limited edition van de GEL-NIMBUS 16 ontwikkeld. Deze speciale schoen is niet alleen qua kleurstelling geheel afwijkend van het inline model van de najaarscollectie 2014, maar is ook nog voorzien van tal van ‘Dam tot Damloop-details’. De schoen is vanaf eind juni in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels en op Run2Day.nl.

 Dam tot Dam schoen1

Het is het tweede jaar op rij dat er een exclusieve schoen voor de Dam tot Damloop is ontwikkeld. Speciaal voor de feestelijke 30e editie is gekozen voor een felgekleurd design. Op de neus van de schoen staat de tekst ‘Dam tot Damloop 2014’, de veter is voorzien van de datum van het evenement en op het hakgedeelte prijkt het getal ‘30’. Een ander opvallend accent is de inlegzool, waarop de typische Amsterdamse en Zaanse gevels en de datum van het evenement te zien zijn. Dankzij de reflecterende elementen is deze limited edition schoen ook goed zichtbaar in het donker.

De GEL-NIMBUS is al vele jaren de toonaangevende runningschoen in de Cushioning categorie van ASICS. Het is een populaire schoen die door vele neutrale en onderpronerende hardlopers naar volle tevredenheid wordt gedragen. Aangezien de GEL-NIMBUS het topmodel is van de neutrale categorie, worden hierin steeds de allernieuwste functionaliteiten toegepast.

Dam tot Dam schoen2

Hardloopspecialist Run2Day is al jaren als sponsor nauw betrokken bij de Dam tot Damloop en is er trots op om samen met ASICS wederom een exclusieve schoen te kunnen introduceren. Hardlopers kunnen vanaf eind juni bij alle Run2Day winkels in Nederland en op Run2Day.nl de ASICS GEL-NIMBUS 16 Damloop Edition verkrijgen.

In het weekend van 20 en 21 september kunnen 65.000 hardlopers meedoen aan de 30e jubileumeditie van de Dam tot Damloop. Eén van de sfeervolle hoogtepunten van het jubileum is de nieuwe Damloop by night, bestaande uit een 4 Engelse Mijl in Zaandam. Op zondag staat de traditionele 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam op het programma. Het grootste hardloopevenement van Nederland groeit hiermee uit tot een tweedaags hardloopfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *