ASICS JYUNI Black collectie: exclusief Japans minimalisme

ASICS voegt met deze nieuwe exclusieve JYUNI black collectie een nieuwe dimensie toe aan sportswear. Deze nieuwe collectie is onderscheidend en voegt een grote dosis fashion toe aan de sportlooks in het huidige straatbeeld. En met toewijding aan extreem hoge kwaliteit en puur vakmanschap, blijft ASICS trouw aan het Japanse erfgoed. 

 

ASICS staat bekend om prestatiegerichte collecties en toewijding aan de behoeftes van atleten van elk niveau. Met de lancering van deze collectie neemt het merk een sprong in sport fashion zoal je misschien al eerder hebt gezien bij bijvoorbeeld de Nike met haar Nike Gyakusou collectie of Adidas by Stella McCartney .

Het concept van de JYUNI collectie sluit aan bij de kern van het DNA van ASICS, het acroniem van de welbekende Latijnse zin: Anima Sana in Corpore Sano. Waarbij sport niet alleen staat voor een gezond lichaam, maar ook voor een gezonde geest.

Functioneel & fashionable

De behoefte aan een flexibele levensstijl en matching items is groter dan ooit. Sporten betekent zoveel meer dan alleen naar de gym gaan. Het is een way of life, waarbij body en mind worden gekoppeld. JYUNI Black collectie sluit hierbij aan: de ideale look voor elke dag, gecombineerd met high performance materialen, net zo functioneel als fashionable.

De inspiratie voor JYUNI Black komt uit de constant innoverende stad met een snel leefritme: Tokyo. Met deze nieuwe collectie zet ASICS een unieke urban sportlijn neer, door Japans minimalisme te combineren met prestatiegerichte trends en mogelijkheden. En daarom weet je gelijk waarom wij fan zijn van deze nieuwe collectie want urban zijn wij zeker!

JYUNI betekent ‘twaalf’ in het Japans. Dit getal vertegenwoordigt de tijdsstructuur en zijn beperkingen. De JYUNI collectie wil juist die conventionele (tijd)regels doorbreken en staat voor een moderne actieve levensstijl die je niet langer alleen in de gym nastreeft. ASICS omarmt in deze collectie ook het Japanse erfgoed van details, vakmanschap en functionaliteit.

We hebben voor jullie een aantal items uit deze nieuwe collectie voor jullie uitgelicht:

The Woven Hooded Jacket – Gemaakt van doorschijnend en waterbestendig materiaal, dat wind en regen tegenhoudt, en een lichtgewicht mesh. Adviesprijs: €260

Short-Sleeve Top – Bestaat uit rekbare lichte stof met reflecterende elementen. Adviesprijs: €90

In februari lanceerde ASICS al de JYUNI White collectie. Alle JYUNI producten zijn gemaakt van hoog kwalitatieve Japanse textiel, samen met de welbekende liefde van het merk voor details. De met de JYUNI Black collectie kan je je helemaal in het nieuw steken, van jacks en short-sleeve tops, tot en met knit short pant en tights.

Deze zijn beschikbaar in de Flagship Store in Amsterdam maar je moet er wel snel bij zijn want deze exclusieve collectie is in een beperkte oplage beschikbaar.

Wil je meer weten of deze coole exclusieve collectie, kijk dan op asics.com/jyuni of via Instagram met de hashtag #jyuni. Wat vind jij van deze collectie, wij zijn echt super enthousiast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *