De ideale trainingspartner

Dit voorjaar speelt het Amerikaanse hardloopmerk Saucony zichzelf in the picture bij zowel running addicts als sporty fashion victims. Met een explosie aan kleur en oneindig veel comfort en flexibiliteit is de hardloopspecialist in de running om jouw ideale trainingspartner te worden. De Guide 7 van Saucony is eindelijk klaar, na een extra sample ronde en een verlengde ontwikkelingsperiode van zes maanden. De beste Guide tot nu toe is nu verkrijgbaar.

Award winning
Met internationale awards als de Runner’s World Editor’s Choice en de Runner’s World International Shoe of the Year in 2011 is de Guide one to watch. De ontwikkeling van de nieuwste uitvoering, de Guide 7, is het langstlopende proces in de historie van Saucony geweest en het resultaat is verbluffend. Naast een trendy uitstraling biedt de Guide 7 een onmiskenbaar fijn hardlooppakket: comfort, stabiliteit, flexibiliteit en licht van gewicht.

fotos-saucony.guide-7-5-1024x1024x80

De voordelen op een rijtje:
– PowerGrid zorgt voor directe, reactieve demping onder de hele voet, precies zoals we lopen.
– De Flex grooves in de zool laten de schoen met de voet meebewegen, voor een soepele afrol en comfort.
– De afwikkeling bij het hardlopen gaat van je hiel naar je tenen. Het nieuwe voorvoetontwerp met extra flair geeft je meer support tijdens de laatste fase van de afwikkeling.
– De nieuw ontworpen mediale zijde biedt de midvoet meer support en flexibiliteit.

Eye Candy
Saucony komt met méér kleurrijke hardloopschoenen. Natuurlijk gemaakt voor in de sportschool of in het park tijdens een rondje hardlopen, maar het zijn ook echte showstoppers onder een casual–hippe kantooroutfit of festivallook. 

Prijs & verkrijgbaarheid
Voor de dames is de Guide 7 er in zilver, koraal met paars en blauw met roze. De heren uitvoering is verkrijgbaar in blauw, gifgroen met oranje en wit, rood met citroenkleur. De verkoopprijs is €130,-. 

Kinvara 4 Saucony Guide 7 - man - blauw, gifgroen met oranje en wit 130,- Saucony Guide 7 - vrouw blauw, roze - 130,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *