De nieuwe Nike Air Zoom Pegasus 33

In een gemiddelde week loopt Mo Farah, Olympisch kampioen en WK goud medaillewinnaar op de 5000m/10.000m afstand ongeveer 125 mijl. Het lopen van deze afstanden is een belangrijk onderdeel van zijn succes. En net zoals de concurrerende en alledaagse lopers van voor zijn tijd, vertrouwt Farah op de veelzijdige Nike Air Zoom Pegasus voor een stevige, lichte en snelle ride. Nike-ontwerpers zijn gedreven om voortdurend de schoen en zijn functies te evolueren, met behulp van de constant evoluerende technologieën van het bedrijf.

FA16_Rio_RN_MFarah_23_original

De meest recente versie van het icoon is de Nike Air Zoom Pegasus 33. Hierin zitten nieuwe Nike Zoom Air units in de voorvoet van de zool van de schoen, voor superieure responsiviteit en een nog vlotter gevoel op de langere afstanden. Dit is ter aanvulling op de al bestaande Zoom Air unit in de hiel van de schoen. De schoen zijn Cushlon foam Zoom Air units zijn gecombineerd met een rubberen zool, terwijl het flexibele, schokabsorberende wafelprofiel van de zool zorgt voor bewegingsvrijheid en een crash rail de grip en demping bevordert.

Het bovenwerk focust op een vaste pasvorm en ademend vermogen dat langdurig comfort bevordert. Een fitsole voering past zich aan aan de vorm van de voet, terwijl de hielkap de voet op zijn plek houdt tijdens het lopen. Het binnenwerk vergemakkelijkt de lockdown fit voor extra gevoel. De Flywire technologie is subtiel bijgewerkt voor een nog betere pasvorm door de middenvoet en boog.

Het is een neutrale hardloopschoen die goede ondersteuning geeft, en deze laatste editie geeft net iets meer ondersteuning bij je voorvoet wat erg fijn aanvoelt. Ben zelf erg blij met de gekozen kleur, want ik kies al snel een zwarte uitvoering. maar voor de zomer wilde ik toch iets meer kleur, en daarom deze grijs/blauwe editie.

20160607-4629

20160607-4669

20160607-4640

De Nike Air Zoom Pegasus 33 is vanaf nu beschikbaar voor mannen en vrouwen in verschillende kleuren via Nike.com voor € 120,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *