De nieuwe Nike VaporMax is pure innovatie

Zeven jaar aan onderzoek en innovatie. Dit was de investering door Nike voor het uitbrengen van deze hardloopschoen. In de stijl van de succesvolle Nike Air Max-lijn, is Nike VaporMax aan de wereld getoond op de jaarlijkse Nike Air Max dag. Een revolutie van een schoen, passend bij het eigenzinnige karakter van de swoosh.

De eerste schoen waarbij de zool ook echt alleen maar uit Air-units bestaat, alle voorgaande modellen kenden tenslotte nog rubberen delen. Dit model heeft voor honderd procent luchtbellen aan de onderkant. Het comfort is daardoor uniek en de schoen is te gebruiken voor verschillende activiteiten. Waaronder, uiteraard: rennen.

Reken af met jouw concurrenten met die zichtbare demping. Bij het gebruik van de schoen ga je merken dat dit de meest lichte en flexibele Air Max ooit is. Verpakt in een enerverend ontwerp. Onderscheidend voor de ervaring van de schoen is de sensatie van het wolken lopen, zo zacht en zo ontspannen.

In de afwerking heeft Nike ook met jou meegedacht. Het flexibele flyknit-bovenwerk draagt bij aan het lichtgewicht. De voeringdikte is uitermate licht en de binnenzool is uitneembaar, voorgevormd en gevoerd. De zool is het kroonjuweel, onberispelijk. Door de luchtkussens zijn flexgroeven geïntegreerd. De groeven bevorderen de grip op iedere ondergrond en ondersteunt jouw afzet op de voetpunten waar de meeste kracht loskomt. Air zoals je nooit eerder ervaren hebt.

Verschillende materialen zijn verwerkt in de Nike VaporMax. De voering en de binnenzool zijn van textiel. In de buitenlaag is textiel gecombineerd met synthetische delen. En de luchtzool bestaat uit kunststof. Het maakt de schoen geschikt voor dagelijks gebruik, voor korte afstanden en voor de langere duurlopen.

De gebruikerservaringen leren dat de schoen ook zeer geschikt is voor gymnastiek-, kracht- of rompstabiliteitsoefeningen. De vering van de Air-laag dempt jouw afzet op iedere ondergrond. Neutraal is de afrolbeweging van de schoen. Voor jouw passen is stabiliteit hiermee gegarandeerd.

Zonder twijfel is dit een van gaafste schoenenontwerpen op de markt. De uitstraling is cool, strak en robuust tegelijk. Onder de schoen lopen de luchtdelen naar de zijkanten van de zool mooi rond weg. Het bovenwerk sluit zich als een vertrouwde sok heerlijk om jouw voeten. Aan de voorkant is de boodschap van de ronde neus heel simpel: run to explore. Alle beschikbare colorways hebben printpatronen die de schoen een volwassen, zelfverzekerde uitstraling geeft. De Nike VaporMax laat niets aan het toeval over.

Het sluiten van de schoen moet met veters. De veters lussen mooi weg in de vetergaasjes van het bovenwerk. Ook daar geldt: een strakke en stoere vormgeving. Op de buitenkant van de schoen laat Nike haar footprint achter: de swoosh geeft het model daar een extra visitekaartje. Aan de bovenkant van de lip staat de merknaam gedrukt.  

Nike laat jou geen andere keuze, deze schoen is de winnaar onder de runners.  Een ideale drager voor de voeten, het heerlijke lichte gevoel bij de afzet, comfort en flexibiliteit gecombineerd en een strakke presentatie. Rennen voor jouw eigen revolutie dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *