De populairste sport-apps voor thuis

We kennen het allemaal: je neemt jezelf voor om te trainen, en dan komt het er niet van. Het was te druk op je werk, je hebt afgesproken met vrienden of je hebt gewoon een luie dag. Daar is een oplossing voor: sporten kun je tegenwoordig gewoon thuis doen. Daarom heb ik speciaal voor de lezers van CZdirect een artikel geschreven met praktische tips, en tips voor de beste apps om thuis te sporten.

Je smartphone als persoonlijke coach

Je kunt gewoon in je woonkamer, slaapkamer of je tuin je trainingsschema volgen en fit blijven. Je hoeft dus niet meer door de regen richting de sportschool en je bent niet elke maand veel geld kwijt aan een sportschoolabonnement. Omdat er zoveel aanbod is, begrijp ik dat je het overzicht een beetje kwijt bent. Daarom heb ik een lijst gemaakt met mijn favoriete fitness-apps in willekeurige volgorde. Met deze apps voor je smartphone kom je gegarandeerd aan je dagelijkse portie beweging.

De voorbereiding

Als je de keuze hebt gemaakt om thuis te gaan sporten zijn er wel wat voorbereidingen die je kunt treffen:

  • Plan je training alvast in je agenda. Je hebt namelijk geen stok meer achter de deur in de vorm van een trainingsmaatje om mee naar de sportschool te gaan of een maandabonnement waar je voor betaalt. Op deze manier is de kans groter dat je thuis ook echt gaat sporten.
  • Misschien een overbodige tip, maar maak voldoende ruimte alvorens je begint, want je wilt natuurlijk niet die dure vaas omgooien tijdens een oefening.
  • Bij veel apps wordt gebruik gemaakt van attributen zoals een springtouw, fitness bal en dumbbells. Bekijk daarom vooraf welke workouts je wilt gaan doen en welke attributen nodig zijn. Mijn advies is om in ieder geval een matje te kopen, want die komt altijd van pas.

Wil je het volledige artikel met alle app tips lezen, klik dan hier: www.service.czdirect.nl/blog-de-populairste-sport-apps-voor-thuis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *