De Under Armour SpeedForm Apollo

Under Armour introduceert de eerste hardloopschoen volledig gefabriceerd in een kledingfabriek. Under Armour heeft daarmee een compleet nieuwe manier ontwikkeld voor het maken van een hardloopschoen.
“We hebben de grenzen van de industrie opgezocht om deze nieuwe innovatie in hardloopschoenen te kunnen leveren die hardlopers nodig hebben, aldus Matt Mirchin, Executive Vice President, Global Marketing van Under Armour. “Omdat atleten nooit tevreden zijn of met minder genoegen nemen zal Under Armour op het hoogste niveau van technology en innovatie blijven opereren om hen net dat stukje meer te kunnen bieden, om daardoor nog beter te kunnen presteren.
De Under Armour SpeedForm Apollo is de opvolger van de SPeedForm RC. Met inspiratie uit gepatenteerde technologische materialen is deze volledig ontwikkeld in een kledingfabriek, beide schoenen zijn geconstrueerd met behulp van een innovatief productieproces nooit eerder gezien in de schoenenindustrie.

ITSB-Speed-Form-Apollo-750x420

De SpeedForm Apollo is de eerste schoen met een gegoten naadloze hiel op een ultra licht en responsieve Micro G tussenzool. Het bovenwerk van deze hardloopschoen is licht, flexibel en vormt zicht naar je voet. De SpeedForm Apollo zal beschikbaar zijn vanaf 28 februari in geselecteerde sportwinkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *