Elegant leven en sporten met de Soft Sport collectie van Filippa K

Vanuit de filosofie ‘style, simplicity en quality’ timmert het Zweedse modelabel Filippa K, in 1993 opgericht door Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg, nog altijd succesvol aan de weg. In 2011 lanceerde Filippa K haar eerste Soft Sport collectie. De collectie kenmerkt zich door stijlvolle maar tevens tijdloze en extreem draagbare ontwerpen. De collectie is uitermate gechikt voor het beoefenen van zogeheten soft sports als yoga, pilates, essentrics, bodypump maar ook voor een lekkere sessie in de gym en zelfs voor thuis en op reis.

Filippa K Soft Sport is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar stijlvolle, luxe, functionele en vrouwelijke outfits tijdens niet al te intensieve training. De basis van de collectie bestaat uit prachtig vormgegeven stuks van technische microvezel-kwaliteit, waardoor uitermate geschikt voor yoga-, pilates- en andere zogeheten soft sporten. Deze lijn is niet seizoensgebonden en dus elke collectie weer verkrijgbaar. Naast de basiscollectie, bevat de lijn ook exclusieve luxe seizoens-items, die zowel sportief als dagelijks kunnen worden gedragen.

De herfst/winter collectie van 2014 bestaat uit 18 stuks. De 8 key-items hebben niet alleen een perfecte pasvorm, maar vervaardigd van de hightech vochtabsorberende meryl-microvezel welke zorgt ook voor een sneldrogend effect. Andere stijlen uit de collectie bestaan uit fijne materialen als kasjmier, kid mohair, zijden-mixen en biologisch katoen. Kleuren als ijswit, diverse grijstinten en zwart, maar ook een zacht poeder-roze zorgen voor een fijn en rustig kleurenpalet.

De collectie is speciaal ontworpen met het oog op de moderne vrouw en haar dagelijkse behoeftes; ook als je sport, reist of relaxt moet je dat stijlvol en comfortabel kunnen doen. Gemaakt om elegant te kunnen sporten en leven. De collectie is wereldwijd verkrijgbaar bij 20 verkooppunten waaronder in Amsterdam bij de Filippa K winkel aan de Wolvenstraat 6 en online verkrijgbaar via Perfectly basics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *