Garmin introduceert de vívoactive 3 music

Eindeloos veel muziek en contactloos betalen, altijd en overal

 Waar laat ik mijn telefoon en portemonnee? Het is een vraag die we allemaal herkennen, vooral wanneer je gaat sporten, maar ook als je snel even een boodschapje doet of op de fiets stapt naar een vriend of vriendin. De nieuwe Garmin vívoactive 3 Music biedt hiervoor het ultieme antwoord. Deze stoere en stijlvolle smartwatch borduurt voort op de weg die Garmin met de vívoactive 3 was ingeslagen. Dit betekent dat ook dit horloge een ware duizendpoot is op het gebied van ondersteunende apps voor jouw favoriete work-outs, en dat je ermee kunt betalen, e-mails kunt checken, bellen en sms’en. Het verschil zit echter in de eindeloze hoeveelheid muziek die je op de vívoactive 3 Music kunt zetten; maar liefst 500 nummers. Zo heb je altijd en overal je favoriete muziek bij je, en maakt dit de vívoactive 3 Music tot de perfecte wearable voor boodschappen doen, een 10K run en alles daartussenin!

‘Muziek kan een grote stimulans zijn bij het sporten of andere buitenactiviteiten, en onze klanten kunnen nu hun telefoon thuislaten en via deze smartwatch aan hun pols toch naar hun favoriete muziek luisteren,’ aldus René Dijk, productmanager Garmin Nederland. ‘En dankzij Garmin Pay hoef je in de nabije toekomst ook je portemonnee niet meer mee te nemen. Het wordt dus makkelijker dan ooit om gewoon lekker de deur uit te gaan.’

Als muziek in de oren

Met de vívoactive 3 Music kun je al je activiteiten van een fijne achtergrondmuziek voorzien, dankzij de opslagcapaciteit van maar liefst 500 nummers. Download playlists1 van geselecteerde streamingdiensten zoals Deezer (binnenkort verkrijgbaar), of zet muziek van je computer rechtstreeks over op het horloge. Verbind vervolgens je vívoactive 3 Music via Bluetooth® met een draadloze koptelefoon (apart verkocht), en luisteren maar!

Geld moet rollen

Dankzij Garmin Pay contactloos betalen2 kun je naast je telefoon ook je betaalpas of contant geld gewoon thuislaten en toch je shoppings doen of die lekkere koffie on-the-go meenemen. Met de Garmin Pay Wallet in de smartwatch om je pols betaal je namelijk eenvoudig contactloos, waarbij je gebruik kunt maken van alle gemakken die ook aan je betaalpas verbonden zitten. Wel moeten nog even wachten op deze dienst want hij is op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland.

Sportmaatje

Vergis je echter niet: naast deze gemakken is dit horloge ook een perfect sportmaatje. Met onder andere de ElevateTM polshartslagmeter3, GPS en meer dan 15 voorgeïnstalleerde sport-apps, zoals yoga, hardlopen, krachttraining en nog veel meer, zit de vívoactive 3 Music barstensvol functies die hierbij van pas kunnen komen. Het altijd geactiveerde Garmin Chroma Display is zelfs bij fel zonlicht goed te lezen. Net als alle Garmin wearables kan dit slimme horloge bovendien gewoon om je pols blijven onder de douche en tijdens het zwemmen4, en de batterij heeft een levensduur van wel 7 dagen in de smartwatch-modus of 5 uur in de GPS-modus met muziek5.

Ga de strijd aan

Schroom bij het sporten vooral niet om jezelf, én anderen, uit te dagen. Met het nieuwe ontwerp van Garmin Connect, waarin je al je belangrijke statistieken in één oogopslag ziet, verbeter je nu namelijk makkelijker dan ooit je bestaande record. Je activiteiten worden bijgehouden in heldere en gedetailleerde overzichten, waarin je zelf kunt filteren op de doelen waar je je op wilt focussen. Contact onderhouden met vrienden en familie is hierbij meer dan mogelijk, maar je kunt ook besluiten je aan te melden voor challenges of vriendschappelijke competities om nog meer uit jezelf te halen.

Make it all yours

Als kers op de taart is het personaliseren van je smartwatch nu eenvoudiger dan ooit, met de duizenden wijzerplaten, widgets en apps die te downloaden zijn in de Garmin Connect IQ-winkel. Houd in de gaten wanneer je taxi arriveert met Uber ETA, schakel de verlichting thuis in met de SmartThings-app en check op de AccuWeather MinuteCast-app of het gaat regenen. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele snufjes die het horloge met zich meebrengt!

Verkoopinformatie en verkrijgbaarheid

De vívoactive 3 Music is standaard uitgerust met een makkelijk te verwisselen polsband van zwart siliconen en is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329,99. Extra polsbanden zijn in verschillende maten te verkrijgen voor €29,99. Meer informatie over alles wat de vívoactive 3 Music te bieden heeft, is te zien in deze video of op Garmin.com/vivo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *