Hardloopcadeaus voor de feestdagen

Wauw wat vliegt het jaar weer voorbij, de feestdagen staan weer voor de deur en daarom een overzicht van de allerleukste hardloopcadeaus voor de sportievelingen! Tenminste, ik hebben een aantal cadeau’s voor jullie uitgezocht. De nieuwe wintercollecties vliegen je om de oren, ook zijn er nog veel meer leuke cadeau’s voor de kerst of sinterklaas feest. Nou, hier komen enkele leuke voorbeelden voor elk budget.

Voor de fanatieke sporter is er de Fitbit Ionic, de eerste en meest uitgebreide smartwatch van Fitbit. De Ionic stelt je in staat om op elk moment van de dag je hartslag en hoeveelheid verbrande calorieën te zien, is uitgerust met GPS en je favoriete apps waardoor je je telefoon thuis kan laten tijdens het hardlopen. Daarbij biedt het ondersteuning bij verschillende work-outs. Is het bedoelt voor de enthousiaste zwemmer? De Ionic is tot 50 meter diepte waterproof.
 Licht in de duisternis
Onverlicht en dus onzichtbaar hardlopen is niet meer van deze tijd. Dus dát je als hardloper voor verlichting kiest, staat vast. Maar hoe je dat doet is de vraag. Ook hiervoor is er voor elke prijsklasse een goede oplossing. Hoe mooi is het dat een klein prijsje al zo bijdraagt aan veiligheid? Deze Lite-Show armtube van € 25,00 maakt elke hardloper zichtbaarder in de donkere dagen. Alle smartphonemerken passen erin, en ook je sleutels berg je veilig op. One size fits all: want meLit de klittenbandsluiting pas je de maat gemakkelijk aan.

Warme handschoenen voor tijdens het hardlopen zijn bij strenge winterse dagen een must. Deze handschoenen van Under Armour houden je handen warm en ze hebben ook nog reflecterende accenten waardoor je extra goed zichtbaar bent.

Herenhandschoenen Under Armour € 25,- 

 

Leesvoer doet het ook altijd goed als cadeau en het volgende boek kan ik je aanraden. In “Ren voor je leven” verteld Klaas Boomsma alles over zijn jarenlange verslaving aan drank en cocaïne. Hij besloot dat er iets moest veranderen en liet zich opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Arika. Daar begon hij als afleiding met hardlopen en dat veranderde zijn leven compleet. Klaas is inmiddels vijf jaar clean, getrouwd en vader van een dochter. Hij heeft hardlopen omarmt en het is een manier van leven geworden. Een indrukwekkend en inspirerend verhaal waarbij je na het lezen het liefst meteen je hardloopschoenen wilt aandoen.

Ren voor je leven – Klaas Boomsma € 17,50

Ben jij wel eens iets belangrijks kwijt zoals je sleutels of misschien wel je sporttas. Met de Tile Sport heb je dat probleem nooit meer. Tile is een tracker die je werkelijk over aan kan hangen. zelf heb ik deze aan mijn sporttas zodat ik altijd weet waar hij ligt. Via je smartphone kan je je Tile oproepen en hoor je via het geluid precies waar je spullen liggen. De nieuwe PRO series hebben een nog groter bereik en zien er ook nog eens erg mooi uit.

Tile Sport 1-pack € 39,-

Voor welk cadeau ga jij? Had je weinig inspiratie en krijg je steeds de vraag wat je wil, deel dan deze lijst. Fijne feestdagen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *