H&M Sportcollectie 2015

We hebben er even op moeten wachten, maar….. de H&M catalogus viel deze week weer op de deurmat! En handig ingespeeld op de goede voornemens zat er ook een aparte ‘New Sport Collection’ catalogus bij waarbij de winkelketen focust op ‘Go Athletic, Stay fashion’. Je wilt er natuurlijk wel een beetje leuk bij lopen tijdens je workout en dat kan zeker met deze goed betaalbare en tegelijkertijd trendy collectie!

Ben je een fanatieke hardloper, doe je veel yoga of ben je juist veel in de sportschool te vinden? De uitgebreide collectie biedt iedereen een leuke outfit. Ook vind je weer een aantal leuke accessoires zoals bidon, hardlooprugzak, sportarmband en haarbandjes.

H&M Sport 2015Icons

De items kenmerken zich door goede ondersteuning, lichtgewichte en flexibele en slijtvaste materialen waardoor je optimaal kunt presteren. Alle items bevatten een icoontje waardoor je kunt zien of het kledingstuk ademt, sneldrogend en/of windproof is.

H&M Sport 2015

Go Athletic, Running, Outdoor, Bodymind. Get Fit!

Het is een kleurrijke collectie met leuke prints geworden! Zelf vind ik de korte broekjes met opvallend binnenbroekje erg leuk; die zit vast snel in m’n online winkelwagentje. Je vindt de H&M sportcollectie in de winkels en online. Check ook zeker even het filmpje, je krijgt meteen zin om te gaan sporten.

Liefs, Lindy

Volg mij ook op Twitter of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *