Review // Jabra SPORT bluetooth headset

Muziek luisteren tijdens het hardlopen zonder vervelende kabels die er uiteindelijk voor zorgen dat je oortjes uitvallen. De Jabra SPORT bluetooth stereo headset biedt uitkomst.

Voor veel mensen waar ik zelf ook onder val vinden rennen met muziek heerlijk. Het bepaalt je ritme en laat je even vergeten hoe zwaar het eventueel is.

Alleen blijft het vervelend dat de draadjes er continue voor zorgen dat je oordopjes uitvallen . Met de Jabra Sport bluetooth headset heb je hier geen last van. Je muziek wordt namelijk draadloos via je smartphone verzonden. De oordoppen zijn water-, schok- en stofbestendig. Ze zijn dus geschikt voor ieder terrein.

De headset beschikt ver A2DP en AM3D Power Bass versterkers om te zorgen dat hij je de beste audio kwaliteit biedt. Tevens zit er een windbestendige microfoon in waardoor je ook telefoongesprekken kunt voeren. Er zit zelfs een geïntegreerde radio in waardoor je de keuze hebt om naar je eigen muziek te luisteren of naar je favoriete radioprogramma.

Bij het uitpakken viel al direct op dat het setje uiterst licht is en je nauwelijks door hebt dat je hem in hebt. Het enige kabeltje is de verbinding van je linker naar je rechter oordop van ongeveer 30 centimeter.

In de handleiding is al te lezen dat je de smartphone zo dicht mogelijk bij je headset moet houden en zelfs aan dezelfde zijde als het oortje met de ontvanger. Hier is een rede voor want het wil af en toe gebeuren dat je voor een enkele seconden de verbinding kwijt bent.

Erg fijn is het dat de mogelijkheden er is om via de headset je muziek op play/pauze te zetten, en daarnaast ook het volume te veranderen. Aan deze bediening ben je snel gewend en is erg fijn. Naast het luisteren naar je eigen muziek is het tevens mogelijk om met de Jabra SPORT telefoon gesprekken aan te nemen en zit er een FM radio ingebouwd.


De headset is zeer comfortabel en wat betreft bluetooh verbinding doet hij naar tevredenheid zijn werk. Ik hoor graag wat jij van de headset vindt of een alternatief hebt gevonden die naar jouw mening nog beter werkt.

De Jabra SPORT kost 99,99 euro en is hier te bestellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *