Mizuno Wave Sayonara

De Wave Sayonara maakt deze zomer zijn debuut bij Mizuno. Het is een compleet nieuwe, lichte trainingsschoen en het beste van twee werelden combineert; het lichte en dynamische van een wedstrijdschoen met een subtiele ondersteuning en de stabiliteit van een support schoen. Het resultaat is een verrassende, veelzijdige schoen voor neutrale en licht overpronerende competitieve lopers. Voor snelle lopers een schoen om naar uit te kijken!

De schoen bezorgt je een dynamische afwikkeling en een licht, dempend en stabiel gevoel, kilometer na kilometer. Het nieuwe materiaal van de tussenzool is 30 procent lichter, maar geeft ongelooflijk veel demping in verhouding tot het dit lage gewicht. De Wave Sayonara is dynamisch, flexibel en duurzaam en hij verzekert je van een geweldige grip (met name op natte wegen).

1069308_625503140822677_392056211_n

De unieke technologie van Mizuno is de Wave technologie die voor demping en stabiliteit zorgt. Bij het neerkomen van de voet wordt de belasting over de gehele voet verdeeld wat voor ongekende demping zorgt bij elke stap. Daarnaast geeft de Wave Sayonara je net dat kleine beetje extra ondersteuning dat je nodig hebt bij langere afstanden.

Het flexibele bovenwerk (zonder naden) laat de schoen met je voet mee bewegen waardoor stresspunten verleden tijd zijn en je meer comfort tijdens het lopen zult ervaren. De voet wordt op zijn plaats gehouden in het middengedeelte, maar heeft in de voorvoet extra ruimte om te bewegen. Kortom, de Wave Sayonara is een debutant waar we veel van verwachten.

Ervaar het zelf! Bestel ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *