Nature Amplified Experience tijdens Nike Innovation Days

Nadat Nike eind juli in Portland de Nature Amplified innovaties presenteerde, organiseerde het merk deze week de Nike Innovation Days in Amsterdam. Aan het Rokin werden in de Nike Lounge twee dagen lang alle nieuwe producten gepresenteerd. De producten konden direct getest worden tijdens de high-intensity NTC trainingen of de Nike+ Run Club die vanuit de Nike Store aan de Kalverstraat start. De belangrijkste Nike innovaties voor Fall/Winter 2013 season:

Nike Free Flyknit+

Nike Free Flyknit+

De Nike Free Flyknit+ is een fusie van twee van Nike’s meest iconische schoen technologieën: het ultra comfortabele Nike Flyknit+ bovenwerk dat voelt als een tweede huid en de flexibele Nike Free zool.

Nike Free Bionic

Nike Bionic

Nu high-intensity trainingen populairder zijn dan ooit, geeft de nieuwe Nike Free Bonic vrouwen alle kracht die nodig is voor de zwaarste trainingen, terwijl ze er tegelijk geweldig uitzien.

Nike Aeroloft

Nike Aeroloft

De Nike Aeroloft technologie maakt zijn debuut in het ultralichte Nike Aeroloft 800 vest. Het vest is ontworpen om lopers warm en comfortabel te houden in koudere omstandigheden.

Nike Dri-FIT knit

Nike Dri-FIT Knit

Dri-FIT knit is een ultrazacht, lichtgewicht materiaal ontworpen om atleten te helpen een optimale lichaamstemperatuur te houden tijdens verschillende loopomstandigheden.

Nike Training Club

NTC is een training app voor het hele lichaam en geschikt voor elk niveau. Of vrouwen nu slanker, strakker of sterker willen worden, NTC brengt fitness naar een hoger niveau. De App bestaat uit 115 workouts en 120 losse cardio-, core- en krachttrainingen. Bovendien organiseert Nike elke maandagavond live NTC trainingen in en rond de Vondelkerk in Amsterdam. Voor meer informatie klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *