Natuurlijk! rennen met de Kinvara 4

Met slechts 218 gram een echt lichtgewicht en met frisse kleuren als lime geel en roze een echte hardloper. De nieuwste Kinvara van Saucony gaat onze harten veroveren. Stap in de kleurrijke wereld van de Kinvara 4 en haal meer plezier uit je spring or summer workout.

Fun to run
We lopen hard voor een goed doel; om lekkerder in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. En dat is precies wat de Kinvara 4 uitstraalt. Ze zitten comfortabel, geven precies wat je nodig hebt, zijn kleurrijk en nodigen je uit om te trainen. Het verrassend lichte gewicht van de schoen geeft je ook nog eens écht het gevoel dat je sneller loopt. En wie wil dat nou niet?

K4_Heren_1

K4_Dames_1

De Kinvara 4 is de nieuwste aanvulling op de Natural Motion Series. De schoen is in de VS al dé koploper als het op Natural Motion aankomt. Deze trend in hardloopland staat voor running zoals de natuur het bedoeld heeft. Deze nieuwe lijn van Saucony kan je daarbij feilloos ondersteunen. De schoenen bewegen namelijk met de voet mee en bieden slechts steun en comfort daar waar dat echt nodig is. Dit is het grote verschil met veel traditionele schoenen die de voet op een bepaalde manier dwingen te bewegen; de Kinvara 4 geeft sportief Nederland meer hardloopplezier.

Ready for take off
De schoen heeft een 4mm offset (hoogteverschil van hak naar voorvoet) en minder FlexFilm rondom de voorvoet waardoor de voet meer bewegingsvrijheid heeft. Ook de inlegzool is verbeterd naar ComfortLite. Beide aanpassingen zorgen voor nog meer comfort tijdens het hardlopen. Het dempingsmateriaal is nu uitgevoerd in PowerGrid wat er voor zorgt dat je zachter landt en dit vermindert weer de impact tijdens het lopen.

De Saucony Kinvara 4 is ook verkrijgbaar in een ViZiPRO GORE-TEX uitvoering. GORE-TEX is waterdicht en ademend, ideaal voor het lopen in minder goede weersomstandigheden. Geen regenbui staat je hiermee in de weg.

GORE-TEX_K4_Heren_1

GORE-TEX_K4_Dames_1

Prijs & verkrijgbaarheid
De verkoopprijs van de Kinvara 4 is €125,- en van de Kinvara 4 GTX €140,-. De lijn is vanaf mei 2013 verkrijgbaar in de hardloopspeciaalzaak. De consument kan voor informatie en verkoopadressen terecht op de website op www.saucony.nl.

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk dat zich sinds de jaren ’70 exclusief op running richt. Door deze jarenlange focus weet Saucony wat lopers willen en van hun producten verwachten. Bij Saucony staat hardlopen centraal. Alle werknemers zijn hardlopers en dit enthousiasme vind je terug in de producten. Saucony streeft ernaar het beste runningmerk te zijn. Ondanks de toegepaste vooruitstrevende technieken blijft Saucony steeds op zoek naar innovaties. Stride Rite Europe BV verzorgt de distributie en marketing in de Benelux voor Saucony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *