New Balance 890v4 Runners World’s Update of the Month

De nieuwe New Balance 890v4 is door het Amerikaanse hardloopblad Runner’s World uitgekozen tot Update of the Month. De 890 Revlite is een neutrale lichtgewicht schoen, en sinds de lancering in 2011 één van New Balance meest populaire modellen.

De nieuwe Revlite schoen heeft, net als zijn voorgangers, een hoogteverschil van 8 millimeter tussen hak en voorvoet. Daarmee is hij vooral geschikt voor hardlopers die graag mid-foot landen. In de nieuwe versie (890v4), zijn de leest van de schoen en de slijtzool allebei aangepast.

M890BG4_PROFILE product photo shoot    Camera Angles include: 2.Lateral,3.Medial,6.Right Sole

In de nieuwe leest is er meer ruimte in de voorvoet, en de slijtzool heeft een rondere afzet gekregen. De combinatie van beide zorgt ervoor dat de voet zich nog makkelijker en natuurlijker kan afwikkelen. Nieuwe toegevoegde Abzorb crashpads zorgen voor een comfortabele schokdemping. De pads zijn aan de buitenkant van de zool geplaatst voor maximale stabiliteit.

Het nieuwe FantomFit bovenwerk van de 890v4 houdt de voet met behulp van panels verschillende materialen en sterkte veilig bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *