Nike Introduceert “Nature Amplified”

Nike heeft gisteren vier nieuwe innovaties geïntroduceerd die het natuurlijke vermogen van lopers verbeteren en onder de noemer “Nature Amplified”

Nature Amplified betekent ontwerpen voor lichamen die in beweging zijn en het ontwerpen van nieuwe producten die intuïtief samenwerken met het menselijk lichaam,” vertelt Trevor Edwards, NIKE Brand President. “De schoenen en kleding die we vandaag hebben onthuld zijn gebaseerd op inzichten van atleten en hardlopers op elk niveau, in combinatie met uitgebreid onderzoek in ons Sport Research Lab. Deze innovaties zijn gestuurd door data, maar geleid door het lichaam.

Er zijn in totaal twee nieuwe hardloopschoenen geïntroduceerd waar wij al eerder over hebben geschreven, de Nike Free Flyknit+ en Nike Free Hyperfeel. Daarnaast omvat “Nature Amplified” twee nieuwe kledingtechnologieën: Aeroloft en Dri-FIT Knit, deze richten zich op bewegingen van het lichaam, ondersteund door wetenschappelijke gegevens en inzichten van atleten.

Nike_Aeroloft_Vest_1_large

Nike Aeroloft
De Nike Aeroloft technologie maakt zijn debuut in het ultralichte Nike Aeroloft 800 vest. Het vest is ontworpen om lopers warm en comfortabel te houden in koudere omstandigheden. De isolatie in combinatie met de nauwkeurige plaatsing van de ventilatie zorgt dat de warmte kan worden afgevoerd zodat het lichaam van de loper droog blijft.

Nike_Dri-FIT_Knit_1_21591
Dri-FIT knit
Dri-FIT knit is een ultrazacht, lichtgewicht materiaal ontworpen om atleten te helpen een optimale lichaamstemperatuur te houden tijdens verschillende loopomstandigheden. De technologie heeft zichtbaar gebreide patronen om het ademend vermogen te verbeteren. Het naadloze design zorgt voor een prettige en gladde pasvorm.

 

(Bron: Nike.com)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *