Nike Running 2014 Flash Pack

Het is duidelijk geen zomer en dat is te merken met alle regen en kou. Nike zorgt ook dit jaar dat je goed voorbereid de weg op kan met hun nieuwe winter  “Flash Pack” collectie met features als ademend en reflectie. De Nike Flash Pack collectie is ontworpen om je als hardloper duidelijk zichtbaar, droog en warm te houden tijdens je run. Kortom, de perfecte outfit voor het imperfecte weer.

De Flash pack bestaat uit de beste hardloopschoenen zoals de Nike Air Zoom Structure 19, de Nike Free 5.0, de Nike LunarGlide 6 en de Nike Air Zoom Pegasus 31 die allemaal zijn voorzien van een water afstotende laag en rondom reflecterende elementen.

Op het gebied van kleding is er de Nike Shield Flash Max Jacket, Nike Flash Tight, Nike Aeroloft Hybrid Jacket en Nike Rain Runner Jacket. De complete collectie zal deze maand beschikbaar komen in geselecteerde hardloopwinkels en de online store.

1 Comment

  • Margot schreef:

    Die broek met strepen is net aangekomen! Heel belangrijk om zichtbaar te zijn tijdens je donkere runs!
    De bodywarmer heb ik nog van vorig jaar en is echt een aanrader!

    Zo heel graag het flash jacket ook nog kopen… vorig jaar ook naar gezien maar zo prijzig :s zelf in de uitverkoop was het nog echt duur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *