Nike+ Running App update introduceert Photo sharing

Het delen van je runs is nu nog eenvoudiger en leuker geworden met de laatste update van Nike+ Running App.

Vanaf vandaag kunnen lopers die hun kilometers registreren met de Nike+ Running App voor de iPhone genieten van een leuke en gepersonaliseerde ervaring middels de nieuwe functie: Photo sharing en Auto-Pause.

In de laatste update van deze populaire running app is het mogelijk gemaakt om voor, tijdens en na je run foto’s te delen met je vrienden via Facebook, Twitter, Instragram en Path. Na je run maak je een collage van alle gemaakte foto’s om daarna met je vrienden te delen.

Een andere nieuwe functie, Auto-Pause geïntegreerd met Photo Sharing zorgt voor een probleemloze ervaring. Auto-Pause maakt gebruik van de GPS technologie om te detecteren wanneer je stopt en pauzeert dan je run. Op het moment dat je verder gaat zal de App automatisch verder gaan, je run te registreren. Wanneer de App gepauzeerd staat, is het mogelijk middels de camera icoon die verschijnt om afbeeldingen te schieten. Daarnaast is deze functie ontzettend handig voor al onze Urbanrunners die regelmatig door de binnenstad lopen en regelmatig moeten stoppen voor een rood stoplicht.

Mocht je de Nike Running App nog niet gebruiken, download deze dan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *