Nike Tight of the Moment by Flavio & Jayelle

Nike product innovaties is vaak een uitnodiging om creatieve partners samen te kunnen werken. Een van de nieuwste projecten is de Nike Tight Tight of the Moment.

Vanaf juli zal Nike een verzameling van drie limited-edition Tights uitbrengen die zijn ontstaan uit een samenwerking met Flavio Samelo en zijn vrouw, Jayelle Hudson, twee kunstenaars gevestigd in São Paulo, brazilie.

Zowel Flavio en Jayelle zijn fotografen met duidelijk verschillende in interesse. Flavio zijn interesse ligt overwegend bij architectuur, terwijl Jayelle vaak de natuur in trekt voor haar beelden. Brazilie biedt daarom de ideale setting met zijn prachtige natuur in de nabijheid van de bruisende steden.

Dit Nike Tight of the Moment project is de eerste keer dat Flavio en Jayelle hun krachten hebben gebundeld. Hun doel was om de werelden van mens en natuur in abstracte vorm bij elkaar te brengen.

NTM_x_Energia_Vivaz_2_detail NTM_x_Foco_Bonito_4_detail NTM_x_Pulso_Forte_4_detail NTM_x_Pulso_Forte_1_detail NTM_x_Energia_Vivaz_1_detail NTM_x_Foco_Bonito_2_detail FA14_NTM_JUNE_639401_639404_647564_637557_128_detail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *