PERRY X ADIDAS CITY RUN AMSTERDAM

Ben jij klaar voor een actieve work-out van Perry en adidas samen met ons? Wij hebben er super veel zin in! Doe jij ook mee aan de adidas x Perry City Run aankomende zaterdag! Speciaal ter ere van de heropening van Perry Overtoom in Amsterdam bundelen wij onze krachten en gaan we er een extra speciale run van maken. Loop jij met ons mee? 

Elke twee weken op zaterdagochtend verzamelen Perry en adidas om 10.00 uur voor een gezellige run door Amsterdam. Een leuke route van 5 tot 7 km en je niveau is niet belangrijk want ze passen de snelheid aan op de groep. Het belangrijkste is een combinatie van sport en gezelligheid onder begeleiding van een vast team trainers.

Aankomende zaterdag zal het een speciale run worden en willen wij al onze volgers uitnodigen om met ons mee te lopen. Onder begeleiding van onze crew gaan we er een toffe run van maken en krijg je de kans om de nieuwste Adidas SolarBoost uit te testen.  Om de dag mooi af te sluiten ga je ook nog naar huis met een leuke goodiebag. Genoeg reden om samen met ons het weekend sportief te beginnen.

Deelname is gratis, klik op aanwezig op het aansluitende facebook event: https://www.facebook.com/events/2066767686706817/

Vernieuwd concept

Nadat in 2016 Perry Kalverstraat als eerste winkel tot Perry flagshipstore volgens nieuw winkel concept is verbouwd, zijn inmiddels ook Utrecht en Rotterdam, Alkmaar, Nijmegen, Leiden, Tilburg verbouwd. Overtoom de laatste toevoeging aan dit rijtje en 17 november staat Perry Amstelveen op de planning om heropend te worden.

(Afgelopen zaterdag tijdens de officiële heropening van Perry Overtoom)

Op de Overtoom vind je zoals je gewend bent nog steeds een groot aanbod van sport, adventure & lifestyle. Met als belangrijkste categorieën running, training, football, wintersport, hiking, hockey, tennis, swim & bike.

De nieuwste store van Perry is vernieuwend in zowel de inrichting als het assortiment. Zo kun je  terecht voor een schoenadvies op maat, welke wordt gegeven aan de hand van een 3D scan en loopanalyse. Dit schoenadvies is er voor diverse sporten waaronder hardlopen, wandelen,voetbal en tennis.

Inschrijven

Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te lopen aankomende zaterdag? Schrijf je dan nu in! Deelname is gratis. We stellen het wel op prijs als je jezelf even aanmeldt via de site: https://psformulier.wufoo.com/forms/z1dvrqd10ahqn2g/

Mocht je a.s. zaterdag niet kunnen? je bent altijd welkom tijdens één van de andere Perry x adidas city runs die Perry organiseert.

  • Amsterdam: iedere 2 weken op zaterdag om 10.00 uur vanaf Perry Kalverstraat
  • Utrecht: iedere 2 weken op donderdagavond om 19:30 uur vanaf Perry Utrecht
  • Rotterdam: iedere 2 weken op zaterdag om 10:00 uur vanaf Perry Rotterdam Hoogstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *