POPMUZIEK: DÉ GUILTY PLEASURE TIJDENS HET SPORTEN

Bijna de helft van de Nederlanders is flink gemotiveerd om te sporten. Gemiddeld werken we ons drie uur per week in het zweet. Dit blijkt uit research van JBL. Het audiomerk onderzocht hoe muziek ons motiveert, pusht en energie geeft om de zwaarste workouts te doorstaan. 81 procent van de duizend ondervraagde Nederlanders verliest zich helemaal in oude guilty pleasure hits tijdens het sporten. Favoriet zijn artiesten als The Black Eyed Peas, Guns N’ Roses en Queen. Maar jouw eigen muziek luisteren tijdens het sporten is niet altijd makkelijk, omdat je veel beweegt. Daarom komt JBL met een nieuwe lijn sportieve headphones, speciaal ontwikkeld om te blijven zitten als jij gáát.

Beats onder water
De nieuwe JBL Endurance lijn is ontwikkeld voor die hard sporters die met een goede beat alles uit zichzelf halen. De lijn bestaat uit vier headphones met ieder unieke eigenschappen, afgestemd op verschillende sporten. De RUN wordt met het FlipHook™ design in-, of achter de oren gedragen en is sweatproof. De draadloze SPRINT is waterproof en laadt zijn batterijvermogen van acht uur supersnel op. Voor HIIT-fanaten is de JUMP ideaal. De nekband zorgt voor een stevige grip bij iedere jump, squat of burpee. Muziek wordt automatisch afgespeeld bij het dragen van de oordopjes en stopt wanneer je deze weer uit doet. Met de DIVE, die 1GB opslagruimte heeft, luister je zelfs onder water naar muziek tijdens het zwemmen of surfen.
Vernieuwde Reflect
Naast de introductie van de Endurance lijn, heeft JBL de huidige Reflect lijn een update gegeven. Deze lifestyle georiënteerde sportlijn is nu nog beter afgestemd op bewegingen. De Reflect Mini 2 en JBL Reflect Contour 2 zijn draadloos, gemaakt van lichtgewicht aluminium en verkrijgbaar met verschillende oordopjes voor een perfecte fit. Dankzij de reflecterende kabel is een rondje rennen in de avond extra veilig. En met de snelle oplaadfunctie is een lege batterij geen excuus meer om niet te sporten. In vijftien minuten laden de headphones een uur batterijvermogen bij. Helemaal opgeladen gaan de batterijen tien uur mee.
Popmuziek dé guilty pleasure
Tijdens het sporten luisteren we het liefst naar popmuziek (45%), gevolgd door dance (28%) en hiphop (19%). De top 5 populairste workout nummers zijn:
  1. The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
  2. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine
  3. Queen – We Are The Champions
  4. U2 – Beautiful Day
  5. Van Halen – Jump
Verkoopprijs en kleuren
De Endurance lijn is vanaf nu online verkrijgbaar. Prijzen starten bij €29,99.
De JBL Reflect lijn is nu verkrijgbaar voor €99,99. De Reflect Mini 2 is verkrijgbaar in de kleuren Black, Lime, Teal en Blue. De JBL Reflect Contour 2 is verkrijgbaar in Black, Lime, White en Blue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *