Puma = Cool

Afgelopen vrijdagavond ging ik voor een 5km run en testte de Puma Night Jacket. Light up your night runs, we willen natuurlijk geen ongelukken en niet met zo’n suf geel reflecterend hesje hardlopen. Daarom is de Puma Glow Collection ideaal voor je runs in het donker. (zie foto hierboven)

puma_shoes

Vanmorgen heb ik de Puma ACTV running tight en de Faas 600 running shoes getest.
Je hebt het vast al op tv gezien bij voetballers, dat zij tap plakken op hun spieren die zij extra willen ondersteunen om blessures te voorkomen. Puma heeft speciaal voor hardlopers een collectie ontwikkelt, namelijk de ACTV running collectie. In de producten is het tape verwerkt, waardoor je spieren worden ondersteunt tijdens je runs. Puma heeft voor deze nieuwe technology een award gewonnen. (ISPO award 2013).

Puma Faas 600, dit zijn perfecte schoenen voor runners die wat extra demping nodig hebben. 80% van de hardlopers komen op hun hiel terecht tijdens het hardlopen, en daarom hebben zij die demping wel nodig. Ik ook !!

puma_selfie

Ik loop graag met muziek en gebruik Urbanears oordopjes, omdat ze goed in je oren blijven zitten en Urban zijn 😉 !! #mirrorselfie

Ben je geïnteresseerd in een van de producten? Klik dan op de afbeelding hieronder.

pisa2-3 pisa2-4 pisa2-2 pisa2-5urbaners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *