PUMA Mobium Elite Glow

intro_mobiumTop
Puma Mobium Elite is een nieuwe, innovatieve hardloopschoen in de categorie “Adaptive Running”. De Mobium Band zorgt dat de schoen zich middels een 8-vormige elastiek om je voet heen sluit. Op deze manier past de zool zich aan jouw voet aan in plaats van andersom. Deze elastieken band, die geïnspireerd is op de spieren in je voet lopen om de buiten zool en rekken mee tijdens je looppas. Hierdoor zorgt hij voor extra veerkracht tijdens het afzetten van je voet.

Aan de onderkant van de zool zijn speciale “Expansion Pods” aangebracht voor extra demping, bescherming en flexibiliteit tijden je loop. En door de toepassing “Windlass Chassis ” die zichtbaar is in een light gebogen zool past hij de lengte en hoogte aan, aan je voet.

Mobium Elite GLOW
Zoals de Mobium Elite voor een natuurlijke beweging zorgt zal de Mobium Elite GLOW ook zorgen voor een een betere zichtbaarheid tijdens het hardlopen in de schemering of in donkere avonden.


Voor de Mobium Glow is inspiratie opgedaan uit de bekwaamheid van een kat om zich aan te passen aan donkere condities. Katten zijn van natuur nachtdieren. De ogen van nachtdieren lichten op in het donker door een spiegelend oppervlak, de retina, achter de oogbol. Deze kenmerken zijn de inspiratiebron voor de reflecterende en Glow-in-the-dark accenten van de Mobium GLOW. Hierdoor zorgen ze voor een optimale zichtbaarheid tijdens het lopen in alle condities.

Mobium_glow_family_500
Bestel hier je Puma Mobium Elite Glow schoen: LINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *